Skab sammenhæng med A-Collection

Zone Denmark udvider sin serie af enkelt interiørdesign i mat metal med en række væghængte nyheder, der i lækker stil forener det praktiske med det dekorative.

Gennemført praktisk! A-Collection er boligtilbehør, der både pynter, nytter og skaber en rød tråd i indretningen..

Der er godt nyt til entréen, køkkenet, kontoret, børne-, soveværelset – eller hvor du ellers har brug for opbevaring eller for at tjekke dit look inden afgang.

Med det flotte, enkle A-Bulletin Board med magneter har Zone Denmark genopfundet opslagstavlen og skabt plads til beskeder, koncertbilletter og feriefotos. Flere magneter kan købes separat. Tavlen er del af designbrandets enkle A-Collection, der skaber sammenhæng i indretningen – helt ned i detaljen.

A-Bulletin Board har præcis samme mål som seriens spejl, A-Wall Mirror –nemlig 60 x 30 cm – og begge kan hænges både vertikalt og horisontalt. Tilføj den nye hylde A-Shelf, der også kan bruges som et fikst natbord i det lille soveværelse, og fuldend med de nye bøjler A-Hanger, der fås i sæt af to stk. 

Spejlet kommer nu også i en større version i 120 x 30 cm, der fås i Black og Soft Grey – perfekt til din garderobe eller walk-in closet. Alle øvrige dele fås i Black, Soft Grey og White.

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Hent mere information om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Om Zone Denmark

Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Vores udtryk er ærligt og minimalistisk, og designet formgiver vi i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Vi har vundet adskillige internationale designpriser – og det er fantastisk. Men vores motivation er designelskere verden over, der deler vores passion for det enkle og positive.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023