Skandinaviske gia-vindere

Illums Bolighus i Norge vandt den internationale gia Global Award som en af de fem bedste detailbutikker inden for boligudstyr i verden, da prisen forleden blev overrakt. KJEPS Bolighus i Næstved var blandt finalisterne, og Bahne Regina i Århus modtog en Top Window Award for bedste vinduesdekoration.

Emilie Vigh-Larsen Funderud og Anna Bøjvad Gry fra Bahne Regina i Århus modtog gia Top Window Award. Her ses de sammen med IHA president Derek Miller. Foto: GIA AWARD.

Det var en god aften, da Inspired Home Show og International Housewares Association forleden uddelte IHA Global Innovation Awards (gia) 2023 ved et storslået arrangement i Chicago.

Grete Aasen Seyffarth fra Illums Bolighus i Norge modtog hele to prestigefyldte priser: gia -Global Innovations Award for Retail Excellence og gia -Digital Commerce Award for Excellence in Online Retailing. Her ses hun med Scott Kono, der er en af de tre, der udgør ekspert juryen. Foto: GIA AWARD.

Illums Bolighus i Norge var en af fem vindere af den prestigefyldte pris, hvor detailhandlerne evalueres inden for kategorierne:

  • Overordnet mission statement, vision og strategi
  • Butiksdesign og layout
  • Visuel merchandising, skærme og vinduesvisninger
  • Markedsføring, reklame og kampagner
  • Kundeservice og personaleuddannelse
  • Innovation

De øvrige butikker, der vandt prisen var: Landmark, Argentina, Ambiente Living, Colombia, La Iberica, Uruguay og A. Dodson’s, USA. 

Den globale gia-jury, der består af tre detail-/visuelle merchandising-eksperter og syv redaktører fra fagmedier over hele verden, udvalgte gia Global Honorees blandt vinderne i de respektive lande, bl.a. Designbase prisen i Norge og Danmark.

Udover den international Global Award udeltes også Gia Digital Commerce Award for Excellence in Online Retailing, og den gik ligeledes til Illums Bolighus i Norge. 

Endelige blev vinderne af gia Top Window-prisen i 2022 hædret ved  gia-prisuddelingsmiddagen, og her modtog Emilie Vigh-Larsen Funderud og Anna Bøjvad Gry fra Bahne Regina i Århus en af de tre priser.

-PF

Jesper og Sanne Kjep fra KJEPS Bolighus med prisen som finalist i gia Global Innovations Award for Retail Excellence. Foto: GIA AWARD.

Relateret indhold

24.05.2024Designbase.dk

Udfasning af 1.000-kronesedlen: Byttepengegrænsen er nu 750 kroner

24.05.2024Designbase.dk

CSRD træder i kraft: Her er hvad du skal vide

23.05.2024Designbase.dk

MCH fylder 70: Oplevelser for 45 millioner gæster siden 1954

20.05.2024Designbase.dk

Vidensdeling på Nordstil Forum

17.05.2024Designbase.dk

Et skridt på vejen mod fair konkurrence: Temu anklages for at manipulere kunderne

15.05.2024Designbase.dk

Drop udsagn som ”CO2-neutral”

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

13.05.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din emballage for 2024: Sådan gør du

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023