Slip(-let) dit bagværk løs

Det emmer af overskud, når duften af hjemmebagt brød og kage breder sig i køkkenet og samler familie og venner. De nye brød- og bageforme fra Eva Trio er fri for PFAS, men belagt med en keramisk Slip-let® overflade

Eva Trio.

18.08.2023

Sponseret

EVA SOLO

Det emmer af overskud, når duften af hjemmebagt brød og kage breder sig i køkkenet og samler familie og venner. De nye brød- og bageforme fra Eva Trio er fri for PFAS, men belagt med en keramisk Slip-let® overflade, der sikrer, at bagværket slipper let og får et professionelt udtryk. Et sikkert og bevidst valg hvis du skal imponere med hjemmebag – lige fra det avancerede surdejsbrød til den hurtige chokoladekage.

Professionel brød- og kageform, der giver den store bagelyst. Praktisk rundede hjørner og sider gør formen nem at arbejde med. En indvendig keramisk Slip-let® belægning sikrer, at brød- eller kagedej slipper let og gør formen nem at rengøre. Belægningen tåler op til 400 grader, er slidstærk (også over for brug af metalredskaber) og naturligvis helt fri for skadelige fluorstoffer.

Mere fra...

16.05.2024EVA SOLO

Sponseret

Lysende kunstværker

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Varm op for aftenerne tilbragt under åben himmel

21.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Legio Nova: Den nye klassiker

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Eva Solo sukkerdispenser nu også i messing

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Sigte med mange anvendelsesmuligheder

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Historien bag den ikoniske køleskabskaraffel: En mælkeflaske iført våddragt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023