Sluk dine børns tørst med personlige flasker

Med Kambukkas moderne termounivers kan du gøre hverdagen nemmere for dine børn og sørge for, at de får rigeligt med vand, når de efter sommerferien igen starter i børnehave og skole.

De praktiske drikkedunke er ikke bare et bæredygtigt alternativ i en verden, der forbruger for meget engangsplast, men favner også børnenes forskelligheder og personligheder. Så gør det til en leg i fællesskab med dit barn at finde den drikkedunk, der passer ham eller hende bedst!

'Lagoon'-flasken på 400 ml med hældetudslåg er en klar favorit til de mindre børn, der med eventyrlige motiver som havfruer, magiske prinsesser, rumvæsner og dinosaurusser giver barnet lyst til at drikke af dunken, mens den gennemsigtige, stilrene flaske på 750 ml er god til de større børn. Alt i alt højner begge flasker drikkeoplevelsen med en følelse af tilhørsforhold og personlighed.

Som Kambukkas andre produkter er flaskerne naturligvis også lækagetætte, så du roligt kan sende dine børn ud på farten med den bedste løsning!

Kambukka forhandles af Sinnerup, Salling stormagasiner og udvalgte isenkram og interiør butikker. Begge drikkeflasker er velegnede til opvaskemaskine.

Lagoon 400 ml 149,95 kr
Lagoon 750 ml 179,95 kr

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023