Småmøbler fra Villa Collection

Småmøbler hitter i indretningen

Drop det klodsede karlekammerskab og det store sofabord, hvis du bor på få kvadratmeter, og fuldend i stedet din indretning med praktiske, smukke småmøbler. Villa Collection byder denne sæson på en række nye side- og bakkeborde, bænke, skamler og stativer, der egner sig særligt godt til studielejligheder og mindre rum. Snyd din bolig større, og skab øget fleksibilitet – det er meget lettere at ommøblere med småmøbler efter behov og humør.

Igennem de sidste par sæsoner har barbordet for alvor indtaget managen som et af de helt store boligtrends, og man finder efterhånden de populære rulleborde i de fleste hjem. Villa Collection har med sin fortolkning skabt et unikt design med et industrielt look. Den sorte barvogn har en enestående indsats udarbejdet i tre smukke natursten med et tredimensionelt mønster, der understreger den håndværksmæssige overlegenhed.

Kollektionen indeholder desuden en rustik skammel og et klassisk metalbord, der med garanti vil højne helhedsindtrykket og kan bruges både som senge-, side- og sofabord.

Som en af sæsonens mest iøjnefaldende nyheder er det lyse, minimalistiske tøjstativ heller ikke til at komme udenom. Det er produceret af FSC-certificeret amerikansk eg fra landsbyen Smyrna i staten New York og har en opbevaringshylde af tætsiddende jutetråde. Med et nordisk udtryk gør stativet boligen levende og funktionel.

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023