Smæk grillen over skulderen

Nu kan du nemt tage grillen med på skovturen, i parken, på altanen, i båden, på stranden, campingpladsen, osv. En ordentlig kvalitetsgrill, vel at mærke. NomadiQ har bygget verdens første transportable letvægtsgrill.

20.02.2020

Sponseret

Witt

I unikt og lækkert design og af de bedste materialer. Og med gas. Konstrueret som en taske, du nemt transporterer med dig - ud til en god grill-oplevelse.

Har du tænkt over, at det er oplevelserne i det fri, som lagres bedst i hukommelsen. De lyse og lune sommeraftener sammen med gode venner eller familien. Samvær udenfor har ofte noget særligt, næsten magisk, over sig. Årets lyse og varme måneder er oplagte til picnic og grillmad.

NomadiQ har konstrueret en supersmart, bærbar letvægtsgrill. Lige til at tage med, folde ud og grille på. På grund af den ekstra store grillflade (1460 cm²) kan den også sagtens bruges som gaskogeplade. Der er god plads til både en pande og en gryde - samtidig.  

NomadiQ udfoldes på en genial måde. Ved at skyde grillens ’fødder’ ud, låser de to skaller op og glider let og ubesværet fra hinanden, og grillen åbnes. Tilslutning af gasslange til en lille gaspatron (flere tilslutninger til rådighed) gøres meget simpelt. Den komfortable skulderrem kombineret med letvægtsdesignet (5.6 kg) gør NomadiQ superhandy at tage med alle vegne og ligeledes nem at opbevare i vinterhalvåret på grund af størrelsen.

NomadiQ BBQ:

  • Stort grillareal
  • Rengøringsvenlig drypbakke
  • Standard gastilslutning
  • 2 temperaturzoner
  • Kun 5,6 kg

Vejl. pris: 2.999,- DKK

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-Qd2dlvHTrS

Mere fra...

28.05.2024Witt

Sponseret

Fortsat Michelin-restaurant på heden

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023