Smagfuldt efterår med Pillivuyt Gourmet

Der er masser at glæde sig til, når Pillivuyt Gourmet dette efterår lancerer hele to nye serier, nemlig Roya og Travo, der begge byder på flotte gryder og pander til både hurtige hverdagslækkerier og udsøgte festmåltider. Og så er der også nyt i Somme-serien.

Foto: F&H Group

Som altid byder nyhederne fra Pillivuyt Gourmet på slidstærke og funktionelle køkkenredskaber af høj materialekvalitet – og i et smagfuldt design. Med Roya lanceres en flot serie med en krop fremstillet af 90 % genanvendt rustfrit stål – og med greb og bund fremstillet af rustfrit stål.

Alsidige Roya 

Kasserollen og gryden fra Roya har en smuk mat yderside og nittede håndtag, som mindsker varmeoverførslen, samt glaslåg med dampudslip. Kasserollen rummer 1,5 liter og den lille gryde 3 liter. Roya-serien er velegnet til alle varmekilder, også induktion.

Stegepanderne har også mat yderside og nittede håndtag. De fås med en diameter på enten 20 cm, 24 cm og 28 cm. Stegepanderne med keramisk non-stick belægning er produceret uden PFAS og fås i samme størrelser samt med en diameter på 30 cm. Som sauterpanden med glaslåg på 24 cm, der fås med og uden belægning, har de også mat yderside og nittede håndtag.

Slidstærke Travo

Med Travo har Pillivuyt Gourmet en slidstærk keramisk belægning i fokus. Seriens krop er fremstillet af 98 % genanvendt aluminium, mens greb og bund er fremstillet af rustfrit stål. Som hele serien har den 24 cm store grillpande og den 28 cm store sauterpande en flot matsort yderside og nittet håndtag.

Stegepanderne måler 20 cm, 24 cm, 28 cm og 30 cm er som hele Travo-serien velegnet til alle varmekilder, inklusiv induktion. Gryderne med glaslåg rummer 1,3 liter, 2,1 liter eller 3,8 liter, og fås enten enkeltvis eller som et samlet grydesæt. Endelig byder efteråret også på en ny Somme-bradepande med rist. Bradepanden måler 32 x 26,5 x 5,5 cm og har et opretstående greb på hver side, der gør det nemt at håndtere den, selv når den er varm.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023