Smukt serveret fra Morsø

Med nyhederne i den smukke Foresta-serie præsenterer Morsø både spansk- og italienskinspirerede fristelser. Fristelser serveret i det elegante og FSC®-certificerede egetræ, som er hele omdrejningspunktet for den stilfulde serie.

Foto: F&H Group

Man behøver imidlertid ikke drage sydpå for at få øje på inspirationen til alle Foresta-nyhederne. Nu udkommer den helt traditionelle bagerulle nemlig som Foresta-rullepind, der gør det nemt at rulle alt fra bolle- til pizzadejen ud. Rullepinden kommer i FSC-gaveæske og måler 40,6 x 3,8 cm.

Italien på menuen

Det er det elegante egetræ, der har givet serien navn, for på italiensk betyder Foresta skov. Italienskinspireret er også en smuk sæsonnyhed, som er designet af en af Morsøs faste samarbejdspartnere, den prisvindende designer Hans Sandgren Jakobsen.

For når pizzadejen er rullet ud og pizzaen bagt, er det nye, flotte Foresta-pizzabræt perfekt til servering. Pizzabrættet har en diameter på 35 cm, håndtagets diameter er 7 cm, mens den samlede længde er 44,5 cm. Som rullepinden kommer pizzabrættet naturligvis i en FSC-gaveæske. 

Spanske lækkerier

Med det stilfulde tapassæt er der lagt op til lækre hyggestunder med venner og familie. Sættet består af en olivenske, som er 14 cm lang og 4,5 cm bred, en almindelig ske med målene 14 cm/3,5 cm, en smart gaffel på 14 cm/1,8 cm samt en kniv med målene 16 cm/1,7 cm.

Foresta er designet til at skabe glæde til hverdag og til fest. Som de øvrige Foresta-nyheder kommer tapassættet derfor i en flot FSC-gaveæske – og som i hele serien er både den æstetiske og håndværksmæssige kvalitet i top.

Foto: F&H Group

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023