Smukt stjernestøv fra Södahl

Når vintermørket lægger sig over landet, har vi for alvor muligheden for at udforske den smukke stjernehimmel over os.

Södahl Star Damask .

Og endnu engang er naturen en stor inspirationskilde for Södahl, der nu forener lækker damaskkvalitet med smukt stjernestøv i en serie af flotte duge og servietter.

I vintermånedernes dybe mørke kan vi være heldige en sjælden gang at få øje på Andromeda-galaksen; det fjerneste objekt, som er synligt med det blotte øje. Med de flotte Star-damaskduge og -servietter lancerer Södahl sin egen, smukke vintergalakse. En fryd for øjet – hver eneste dag. 

Dårende dejligt damask

Det er den særlige damaskvævning, der med en elegant vekselvirkning mellem lys og skygge gør det smukke Star-mønster synligt i de ellers ensfarvede duge og servietter – og samtidig giver en lækker overflade-finish.

Foruden himlen over os er stjernemønstret inspireret af den klassiske papirstjerne. Stjernens skarpe kanter blødes op i legende gentagelser af stjernen i varierende størrelser, der udfordrer øjet – og giver et raffineret og moderne udtryk.

Julen glimter forude.

Med sit afsæt i den julede papirstjerne er Södahls Star-dug og matchende servietter et oplagt hit på julebordet. Farverne varm rød, dyb grøn og elegant offwhite, der giver et snedækket look, flugter også perfekt med højtiden – men vil gøre sig smukt i hjemmet gennem hele vinteren.

Star-serien er i 100% bomuld damaskvævning og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. De luksuriøse servietter måler 45 x 45 cm, mens dugen fås i flere forskellige størrelser – og desuden har en praktisk staincoat. Star fra Södahl lyser vintermørket op med flot design og elegant finish.

Mere fra...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Mærk sommersuset med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Solidt bud på en moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023