Södahl ringer julen ind

Med efteråret kommer også forventningens glæde og forberedelserne til jul. Södahl sørger med flotte akrylduge for at gøre det både lækkert og praktisk, når der skal rulles marcipan, drikkes gløgg eller spilles pakkespil. Smukke er også de broderede hjerter på dugene i ren bomuld.

Foto: F&H Group A/S

Både design og materialekvalitet er som altid i top hos Södahl, og de nye, lækre akrylduge i 100 % bomuld og STANDARD 100 by OEKO-TEX® med en praktisk, skridsikker bagside. Nyd de forskellige, skønne look – hver eneste dag i både vinter- og juletiden.

Snefnug, bær og julenat

Den fine offwhite dug Christmas Night med stjernedrys og søde motiver fra julenat fortæller historien om det lille nyfødte barn i krybben, ledestjernen og de tre vise mænd, mens kys under misteltenen og næstekærlighed er de smukke julebudskaber fra den naturfarvede Winter Berries.

Dugene er begge 140 centimeter brede, og det samme er dugen Snowflakes. Med sine smukke snefnug i varierende mønstre, størrelser og røde, grønne og gyldne nuancer udstråler dugen på samme tid tradition og raffineret trend. 

Fejende flot julebroderi

Smukke, broderede julehjerter i enten rød eller blå. På en dug i 100 % bomuld og STANDARD 100 by OEKO-TEX® – med flotte matchende servietter. Det er Christmas Hearts Embroidery, som både i den blå og røde version er 140 x 220 cm elegant og uforfalsket juleglæde.

Södahl blev grundlagt i 1963 af designer og kunstner Hans Jürgen Schöbel. Med Forglemmigej, motivet som i jubilæumsåret får en renæssance under navnet Forget-me-not, blev brandet kendt i Europa og Nordamerika. Södahl gik nu fra at være et lille familiedrevet firma til at blive en af Europas førende udbydere af livsstilsprodukter til boligen – i form af tekstiler til alle boligens rum.

Mere fra...

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

HOLM serverer klassisk nyt

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede naturnyheder fra Villa Styles

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede designperler fra Villa Collection Denmark

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Godt nyt til alle, der ønsker et sikkert greb om hverdagen

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Gedigne gadgets fra HOLM

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Et hoptimistisk bud på nøglen til glæde

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023