Södahls bløde køkkenfristelser

Når det bløde efterårsmørke lægger sig over os, er det for alvor tid til at tænde bageglæden og stearinlysene. De skønne nyheder fra Södahls Soft gør hyggelige eftermiddage i køkkenet endnu hyggeligere – og er en effektiv hjælp i tilberedningen af gæstemiddagen.

Foto: F&H Group

Der er ikke noget som lækre tekstiler i et trendy design, der kan løfte looket i køkkenet uden brug af tungt værktøj eller håndværkere. Med nyhederne fra Soft lancerer Södahl en stribe produkter, der som altid scorer flot på kvalitet i alt fra design og materialer til funktionalitet.

Flotte striber

Viskestykket er ikke bare uundværligt, når sølvtøjet, arvestellet med blå blomst eller den dyre kniv med trægreb skal tørres efter vask – det er også vigtigt at have ved hånden, når dejen skal hæve.

De lækre Soft-viskestykker i 100 % bomuld har et skønt stribet look i bløde nuancer af grøn og blå, i beige og dyb coffee brown samt i klassisk sort eller grå. De måler 50 x 70 cm og fås enkeltvis eller som brun/beige i pakker med to, hvor stribens farve i det ene viskestykke udgør grundfarven i det andet.

Hotte handsker

I den flotte, dybe coffee brown fås nu også grydelapper, som måler 20 x 20 cm, og ligesom den lækre ovnhandske er i 100 % bomuld med polyesterfyld. Handsken måler 16 x 35 cm, mens det flotte forklæde i matchende coffee brown måler 70 x 78 cm.

Södahl blev grundlagt i 1963 af designer og kunstner Hans Jürgen Schöbel. Med Forglemmigej, motivet som i jubilæumsåret får en renæssance under navnet Forget-me-not, blev brandet kendt i Europa og Nordamerika. Södahl gik nu fra at være et lille familiedrevet firma til at blive en af Europas førende udbydere af livsstilsprodukter til boligen – i form af tekstiler til alle boligens rum.

Mere fra...

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023