Sofistikeret simplicitet

Le Creusets nye farve Meringue er en hyldest til det moderne hjem.

Men farven og produkterne kan også bruges til at skabe en autentisk, fransk caféstemning derhjemme. Stentøjet holder godt på varmen og tager ikke smag fra indholdet..

Med sin kombination af underspillet luksus og naturlig ro forvandler farven dit køkken og hjem til en moderne oase - et perfekt match til nordisk, minimalistisk design.

Ligesom den franske delikatesse af samme navn er Meringue-farven fuld af elegance. Gradueringen starter med en blank struktur med farve som piskede æggehvider og flyder over i en varmere, ristet tone, hvilket skaber en ombréeffekt, der kommer forskelligt til udtryk afhængigt af produktet.

Den hvide farve benyttes ofte som et symbol på en ny begyndelse, mens de varme brune toner trækker tydelige referencer til naturens kvaliteter. Farven kan derfor opleves som et behov for en ny tid: et forenklet liv i balance og harmoni med sine omgivelser.

Meringue-farven kalder på en marengsdessert, hvor dejen passende kan bages sprød i en støbejernspande..

Farven passer godt ind i en nordisk, minimalistisk indretning. Med et bredt sortiment af både støbejerns- og stentøjsprodukter er der noget til ethvert hjem..

Portionsanret pærer toppet med flødeskum, macadamianødder og vanilje, sæt låget på minigryden og overrask selskabet. Minigryden koster 219,95 kr. (0,25 L/10 cm)..

Meringue-farven lader maden træde frem og middagen komme til sin ret, når den serveres smukt midt på bordet. Buffetgryden koster: 2.059,00 kr. (3,2 L / 30 cm)..

Meringue graduerer fra hvide æggeskaller til lysebrune, brændte toner, hvilket kommer forskelligt til udtryk afhængigt af produktet..

01.06.2021Le Creuset

Sponseret

Grillinspiration fra hele verden

24.03.2021Le Creuset

Sponseret

Gaveæsker der får hjemmet til at blomstre

01.03.2021Le Creuset

Sponseret

Farverig påskebagning og -forkælelse

15.02.2021Le Creuset

Sponseret

En verden af smag venter forude

26.01.2021Le Creuset

Sponseret

Hold væskebalancen oppe med farverige vandflasker

10.12.2020Le Creuset

Sponseret

Lad Le Creuset fortrylle juletiden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023