Solen skinner, og varmen spreder sig: Nyd sommerens kulinariske fristelser

Med sommeren kommer solen og varmen, og med dem følger en forfriskende bølge af glæde og energi. Det er den tid på året, hvor vi forlader vores indendørs oaser og omfavner det glade udendørsliv. Og hvad er mere forfriskende end friske bær eller en kølig skål is på en varm sommerdag?

Foto: Brix Design

Når det kommer til servering af is, er det vigtigt at have de rette redskaber ved hånden. OXO tilbyder et udvalg af isskeer, der gør det nemt at anrette en lækker isdessert. Blandt isskeerne finder du den traditionelle isske i robust rustfrit stål og den populære isske med udskyder, som laver store flotte runde is kugler. Du finder også isspaden, som er til dig, der ønsker en anderledes isske. Isspaden er især god til hårde is, for eksempel hjemmelavet is. Til sidst finder du den elegante SteeL isske, som også har en indbygget udskyder. Alle OXO’s isskeer er designet med henblik på optimal funktionalitet og holdbarhed, og de giver dig mulighed for at anrette og servere lækre portioner af din yndlings is.

Foto: Brix Design

Foto: Brix Design

Sommeren er også lig med uimodståelige friske sommerfrugter og bær. OXO’s jordbærstilfjerner er rigtig god til at fjerne stilken fra jordbærrene - hurtigt og nemt. Den sparer dig tid og besvær, når du forbereder bær til sommerens desserter. Server for eksempel en lækker omgang jordbær med fløde efter grillmaden, eller hvad med at servere flotte kugler af is pyntet med jordbær på toppen?

Lad os omfavne sommerens glæder og nyde de lyse og varme dage sammen med venner og familie. Med OXO’s smarte isskeer og innovative jordbærstilkfjerner er du godt rustet til at skabe hyggelige øjeblikke fyldt med lækker mad og godt selskab. Tag en bid af sommerens søde fristelser og lad dig fortrylle af sommerens magi.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Sommerens udendørs kulinariske oplevelser

Grillen findes frem, og det er tid til at skabe hyggelige kulinariske oplevelser i haven og på altanen med familie og venner. Derfor er det også tid til at skabe grillhygge i de danske design- og interiørbutikker, og det gælder alt fra udendørskøkkener til den lille elektriske grill til altanen. Mens mange danskere sværger til den velkendte kulgrill, er andre faldet for gasgrillen med de fordele, den har. Vi inspirerer til havehygge og giver god information, der kan formidles videre til de mange forbruger, som glæder sig til at få opfyldt sommerdrømmen.

Mere fra...

01.04.2024Brix Design A/S

Sponseret

Lad foråret indbyde til skaldyrsfest

18.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Airfryeren er blevet et populært køkkenredskab

11.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Er det ved at være tid til forårsrengøringen?

04.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Solen skinner, og varmen spreder sig: Nyd sommerens kulinariske fristelser

04.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Sommer og Grillsæson: Samling af Venner og Familie til Hygge

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023