Tema: Sommerens udendørs kulinariske oplevelser

Foto: 123rf.com

Grillen findes frem, og det er tid til at skabe hyggelige kulinariske oplevelser i haven og på altanen med familie og venner. Derfor er det også tid til at skabe grillhygge i de danske design- og interiørbutikker, og det gælder alt fra udendørskøkkener til den lille elektriske grill til altanen. Mens mange danskere sværger til den velkendte kulgrill, er andre faldet for gasgrillen med de fordele, den har. Vi inspirerer til havehygge og giver god information, der kan formidles videre til de mange forbruger, som glæder sig til at få opfyldt sommerdrømmen.

I samarbejde med

04.03.2024Designbase.dk

Mangfoldighed og samvær i den kulinariske sommer

Der udvikledes hele tiden nye grill-modeller med flere funktioner, som sikrer mad grillet til perfektion med et tryk på en knap. Der findes hybridgrills, gas- kul- og elektriske grills. De kan styres via Smartphones og kan i dag nå temperaturer på 500 grader. Udekøkkenet er også i fokus, for det handler om at skabe sommerhygge og stemning.

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Varm op for aftenerne tilbragt under åben himmel

04.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Solen skinner, og varmen spreder sig: Nyd sommerens kulinariske fristelser

04.03.2024Brix Design A/S

Sponseret

Sommer og Grillsæson: Samling af Venner og Familie til Hygge

04.03.2024Designbase.dk

Så er det endelig grillsæson

04.03.2024Designbase.dk

Æstetik og funktion forenes i udekøkkenet

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Lysende kunstværker

Se flere temaer

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023