Som en duftende hvisken

En lækker indretning er ikke kun det, du kan se. Det er også stemninger, der passer til nuet og dit humør. Og dem kan du lokke frem med de nye duftlys fra INU – Zone Denmarks serie af produkter til bad, afslapning og velvære.

De kan få dig til at slappe af, live op eller bare give dig hen i nuet – de nye duftlys fra INU. Brug dem i badet, i soveværelset, i stuen før gæsterne kommer eller i sommerhuset med en god bog – og de vil sprede den helt rigtige stemning som en usynlig, duftende hvisken.

Lysene er udviklet i samarbejde med dufteksperter og fremstillet i EU af soja med økologisk bomuldsvæge. Deres rene, behaglige dufte kommer fra essentielle organiske olier, udvundet af bl.a. blomster, bær, citrusskal, kogler og blade.

Det betyder, at lysene udleder færre partikler end stearin, og at de gør sig mere diskret og smagfuldt bemærket end andre duftlys – og så overholder de selvfølgelig alle krav til deklaration. Alligevel er prisen så tilgængelig, at du ikke behøver at spare på den lækre oplevelse.

Lysene leveres i klare, enkle glas i to størrelser. De fås i varianterne Relaxing Break, Fresh Spirit, Pure Presence, Calm Moment og Focused mind, der tilbyder hver sin stemning og med labels i nuancer, der matcher Zone Denmarks badserier.

Design: Neu Studio

Forhandles af førende isenkræmmere, webshops, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Hent mere information om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Om INU

INU er nærvær - hverdagens luksus - i form af selvforkælelse inspireret af roen, balancen og sanseligheden i den skandinaviske bade- og saunakultur. Det er lækkert design, bløde tekstiler og skønne, sarte dufte til en velfortjent pause fra hverdagens travlhed – en hviskende invitation til at forkæle sanserne og nyde nuet.

Mere fra...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Bordets nye klassiker fra Lyngby Glas

27.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kom i julehumør med Hoptimist

26.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Dæk op til jul med Södahl

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023