Som træer i skoven

Da designeren Hans Thyge skulle skabe den nye Emendo-serie for Eva Solo, fandt han inspiration hos den største formgiver af dem alle: Naturen.

17.08.2023

Sponseret

EVA SOLO

Da designeren Hans Thyge skulle skabe den nye Emendo-serie for Eva Solo, fandt han inspiration hos den største formgiver af dem alle: Naturen. Han forestillede sig et majestætisk træ, der stolt tronede over skoven med sine dybe rødder, kraftfulde stamme og grønne krone. Akkurat som træet, der i sin natur skræller alt unødvendigt fra, blev udviklingen af lamperne en stræben efter at finde ind til kernen og eliminere det overflødige. Til ære for designprocessen blev lamperne døbt Emendo, hvilket betyder ”at forbedre” på latinsk. 
 
Emendo-serien er en ren og kompromisløs sammensmeltning af design og funktionalitet. Lamperne er smukke i deres enkelhed, nemme at anvende og udstyret med energibesparende LED-teknologi. De byder endda på ekstra funktioner; en af lampe er transportabel og ledningsfri, mens en anden har indbygget trådløs mobiloplader. Med lampernes tre lysstyrker og praktiske størrelse kan de bruges i hele hjemmet. Med sit moderne, minimalistiske udtryk og sin smukke, harmoniske form er Emendo det oplagte valgt for dig, der ønsker at komplementere den nordiske indretning og livsstil. 
 
Emendo er fremstillet i aluminium, kunststof og stål. Lamperne fås i farverne: Cloud, Emerald og Black.
 
Emendo-serien omfatter tre varianter: en bordlampe, en lampe med indbygget, trådløs QI-oplader til mobilen, samt en trådløs, transportabel batteridrevet lampe.
 

Bordlampen kan bruges på arbejdsbordet, i entreen eller i bogreolen - hvor som helst i hjemmet, hvor der er brug for både funktionelt og dekorativt lys. Den betjenes nemt med touch-funktion på foden, og lampen er dæmpbar med tre lysstyrker. Mål: Højde 39 cm, diameter 24 cm.

Lampen med den indbyggede trådløse oplader sikrer, at du altid har nem og tilgængelig mobil opladning lige ved hånden. Denne lampe er derfor ideel til natbordet og i arbejds- eller børneværelset. Den betjenes nemt med touch-funktion på stangen, og lampen er dæmpbar med tre lysstyrker. Strømforsyning er inkluderet. Mål: Højde 29 cm, diameter 13 cm.
-
Lad den ledningsfri Emendo lyse en mørk krog op i stuen, kaste lys over sofaen, give læselys på natbordet - eller tag lampen med ud på terrassen og giv aftenen lidt ekstra glød. Lampen med energibesparende LED-teknologi er dæmpbar med tre lysstyrker og lyser på fuld lysstyrke i op til 11 timer på bare én opladning. Betjenes nemt med touch-funktion på lampens fod. Oplades via et USB-C-kabel. Mål: Højde 29 cm, diameter 13 cm.

Mere fra...

16.05.2024EVA SOLO

Sponseret

Lysende kunstværker

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Varm op for aftenerne tilbragt under åben himmel

21.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Legio Nova: Den nye klassiker

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Eva Solo sukkerdispenser nu også i messing

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Sigte med mange anvendelsesmuligheder

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Historien bag den ikoniske køleskabskaraffel: En mælkeflaske iført våddragt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023