Sommerens friske pust fra Villa Styles

Byd sommeren velkommen med farverige skåle og vaser i mundblæst og gennemfarvet glas, der fanger blikket med deres moderne og enkle form. Villa Styles fra Villa Collection Denmark præsenterer også kunstige blomster, som er fanget i et øjeblik af evig skønhed.

Foto: F&H Group

Sommeren er tid til farver og fornyelse i boligen, og det forstår Villa Styles til perfektion. De nye smukke vaser og skåle i mundblæst og gennemfarvet glas, bringer både farverige skønheder og unikt håndværk ind i vores stuer. 

Skønhed i glas
Det er detaljerne, der tæller. Det enkle og iøjnefaldende design med en smal bund, der elegant udvider sig til en bred, åben top – en moderne form, som fanger øjet og skaber blikfang. De bløde, afrundede kanter som giver et indbydende og blidt udtryk, mens den fine sammensmeltning af varme farver er med til at skabe en skøn atmosfære i rummet.

Slut med visne blomster
Villa Styles er også klar med kunstige orkideer og hortensiaer, der er så naturtro, at du let kan glemme, at de ikke er friske – for selvom friske blomster er dejlige, er deres skønhed også kortvarig. 

De kunstige blomster fra Villa Styles er designet til at indfange og genskabe blomsternes naturlige skønhed og nuancer, og kræver ikke samme vedligeholdelse som friske blomster for at bevare deres dekorative charme. 

Mere fra...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Mærk sommersuset med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Solidt bud på en moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023