Sov sødt med Södahl

De lækre sengesæt Cheerful og Soft Tropic sætter allerede nu gang i masser af glade og varme drømme om forår. Som altid kombinerer Södahl høj materialekvalitet, funktionalitet og skarpt design – og sætter dermed rammerne for en skøn stemning af ro og velvære i soveværelset.

Foto: F&H Group

Frækt og skarpt eller blidt og romantisk. Forårsnyhederne fra Södahl har det hele. Og uanset hvilket design, man vælger, får man et flot sengesæt i en lækker 100 % bomuldskvalitet og STANDARD 100 by OEKO-TEX®, som kommer i både størrelse 140 x 200 cm og 140 x 220 cm.

Bølgende forårsglæde

Cheerful skaber glæde og stil med sit supermoderne look i fantastiske og iøjnefaldende farver. Fra en elegant lavendel over den eksklusive royal blue til en flot og fræk grøn – farver, der alle giver trendy kant til soveværelset.

Sengesættet er skabt med en såkaldt bæk og bølge-vævning. Her samles dele af trådene og giver en flot, rynket effekt, samtidig med at bæk og bølge-stof er kendetegnet ved at være let, åndbart og slidstærkt.

Blomstrende atmosfære

Middelhavsromantik tilsat et strejf af Østens mystik. Soft Tropic har en solfyldt boheme-vibe, og det lækre, satinvævede sengesæt giver soveværelset en atmosfære af afslappet eksklusivitet. Soft Tropic fås i enten en lavendelfarvet eller en blå version.

En diskret og praktisk lynlåslukning i begge sengesæt kombinerer funktionalitet med høj komfort. Med Cheerful og Soft Tropic har Södahl skabt skønne forårsfornemmelser i en vintertid – og igen sat smukke rammer for en god søvn.

Mere fra...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Mærk sommersuset med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Solidt bud på en moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023