Spændende nyt koncept på imm Cologne

Når imm Cologne slår dørene op til januar, præsenterer messen et helt nyt koncept, The Circles, der skal være centrum for networking, vidensdeling, udstilling og afslapning.

Foto: Koelnmesse

”Sidste år udviklede vi et tema, der passer perfekt til den tid, vi lever i, med vores Connecting Communities koncept. Vi vil bringe dette centrale tema til live med en intelligent og innovativ tilgang, der fokuserer på relevant indhold og nye tilbud – det er integreret i vores planer,” fortæller imm Colognes direktør Bernd Sanden.

Det er det nye messekoncept The Circles, der skal forvandle ide til realitet. The Circles er en holistisk tilgang til et ellers opdelt messeformat, hvor elementer og steder forbindes, og samler industrien i en ny messeoplevelse.

I The Circles kan man opleve spændende og nyskabende designinstallationer, inspirerende talks og informationsmættede foredrag. Der vil også være cateringområder, hvor det hele kan fordøjes i uformelle omgivelser, som skaber en god atmosfære for networking.

”I år har vi etableret et innovativt messeformat med The Circles. Det er et koncept, vi virkelig tror på, og vi vil fortsætte i denne nye retning, vi har påbegyndt. Vi har overraskelser på flere områder, og vi vil give dialogen mellem branchefolk et ekstra løft for yderligere at styrke den. Samtidig har vi gennemgået de pakker, vi tilbyder vores udstillere og opdateret dem. Messer udvikler sig, og dette er et andet område, hvor vi som arrangører af imm cologne ønsker at leve op til vores rolle som pionerer,” forklarer imm Colognes kreative direktør Dick Spierenburg.

De nye formater er sammensat til at imødekomme de enkelte udstilleres behov. Konkret betyder det, at imm Cologne har udviklet en bred vifte af pakkeløsninger til udstillerne, og nu tilbyder løsninger, der både tilgodeser virksomheder med et stort messebudget og med mindre rum i budgettet.

Virksomheder kan fx købe løsningen Interior Platforms, der tilbyder en designorienteret, åben og komplet standløsning. Derudover kan en All Inclusive-pakke tilkøbes, hvor messen tilmed håndterer markedsføringen. For virksomheder der har høje standarder for deres brands identitet, kan Pure Galleries-formatet være den rette løsning. Her tilbydes et kompakt, kreativt format til virksomhedens stand på messen.

imm Cologne afholdes 12-16 januar 2025.

Læs mere her.

IDL

Relateret indhold

19.07.2024Designbase.dk

Future on Stage på Maison&Objet

19.07.2024Designbase.dk

Mater fortsætter den grønne rejse

16.07.2024Designbase.dk

FableWood finansierer produktionen gennem crowdfunding

16.07.2024Designbase.dk

Gulvtæppeboom på Heimtextil 2025

15.07.2024Designbase.dk

Lad livsstil og følelse styre indretningen "Ufuldkommen perfektion"

11.07.2024Designbase.dk

Et 250-årigt væksteventyr

11.07.2024Designbase.dk

Tidløse designprincipper

11.07.2024Designbase.dk

Nordstil med nyt tiltag: Ethical Style by Nordstil

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023