Spoga+gafa ventes fortsat at finde sted

I en pressemeddelelse løfter spoga+gafa sløret for planlægningen, der sker forud for messens afholdelse i september.

Arrangørerne bag spoga+gafa forventer, at messen fortsat vil finde sted i september. Foto: spoga+gafa. .

Fire måneder før spoga+gafa skydes i gang, kan messearrangørerne give et yderligere indblik i generelle og specifikke omstændigheder, der vil følge med den tyske havemesses gennemførelse.  

“Som havebranchen er begyndt at forberede sig forretningsmæssigt til tiden efter coronakrisen, er det vores mål at støtte den internationale industri så vidt muligt ved at komme tilbage til en ny normalitet, og vi vil tilbyde den mest sikre og pålidelige mulighed for at gøre dette på vores lokation i Køln”, lyder det i en pressemeddelelse fra messens arrangører.  

I tråd med dette planlægges det, at spoga+gafa vil finde sted fra den 6. til den 8. september, hvor der ventes omkring 40.000 deltagende, som vil spredes over de 230.000 kvadratmeter, messen dækker.  

Foranstaltninger, der forventes at blive implementeret under messen indebærer hensigtsmæssig hygiejene og afstand mellem udstillere samt strenge krav til indgang til haller og standere. Dette skal være med til at sikre messens fuldførelse. 

Skulle messen dog gå hen og blive udskudt, vil alle betalinger blive refunderet til udstillere, der ikke har mulighed for at deltage ved de nye datoer. Derudover vil partnerne på messen blive direkte informeret om ændrede forhold på et tidligt tidspunkt i starten af andet halvår.  

- HCL

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023