Støvsug dig til et bedre indeklima

Roidmi har netop lanceret deres topmodel inden for ledningsfrie støvsugere. RS60 kan både støvsuge og moppe dit gulv. Her er tale om en støvsuger, hvor både ydeevne og alsidighed er taget til nye højder.

17.09.2020

Sponseret

Witt

Med Roidmis nye flagskib, RS60, får du rengøring i særklasse. Mulighed for støvsugning og gulvmopning samtidig. Længere driftstid, øget sugestyrke og en helt ny, antibakteriel børste, der - udover at forhindre hårsammenfiltring - via sin udformning (som et V) er eminent til at samle støv op fra selv de mindste sprækker og mellemrum. Modellen er både støjsvag og brugervenlig og med et langtidsholdbart batteri. OLED-farveskærmen giver dig et godt overblik over alle maskinens funktioner og en smart indikation af resterende batteritid. 

Med den intelligente Roidmi-app. kan du tjekke filterkapaciteten, se hvornår det er tid til vask eller udskiftning af filteret, opdatere softwaren, tjekke batteristatus samt et væld af andre funktioner.

For et optimalt indeklima er Roidmi RS60 nok en af de mest effektive støvsuger til dato. Udover den nye, innovative børste, sørger et effektivt 6-lagsfilter for fjerne 99,95% af alle partikler i udblæsningsluften.

Vejledende pris: 4.999,- DKK

Link til højopløselige billeder: https://we.tl/t-2tKp5wc3fR

Specifikationer for RS60 ledningsfri støvsuger

  • 3 sugestyrker
  • 5 års motorgaranti
  • Letvægt / 2,7 kg
  • Stilrent design
  • Smart OLED-farvedisplay
  • Fotosensitiv LED-belysning
  • 2500 mAH / 72Wh batterikapacitet
  • Indstillinger og notifikationer via app
  • Magnetisk ophæng, trådløst
  • Fuldt opladet på 2,5 time

ROIDMI – kvalitetsmærke inden for ledningsfrie støvsugere

Roidmi blev grundlagt i 2015 og deres produkter er siden blevet populære i over 60 lande verden over. Roidmi er specialiseret i fremstilling af rengøringsapparater og indtil videre modtagere af 6 designpriser. Fælles for alle Roidmi’s produkter er høj brugervenlighed, effektiv sugeevne og stilfuldt design. Et design, Roidmi har høstet mange globale designpriser for.

Mere fra...

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023