Stockholm Furniture Fair 2024 fremhæver lokal produktion, bæredygtigt byggeri - og den svenske skov

Stockholm Furniture Fair inviterer til en messe, der kombinerer handel med kultur, med både store etablerede brands og mindre up-and-coming designere, aktuelle udstillinger og et tætpakket seminarprogram.

Foto: Stockholmsmässan

Stockholm Furniture Fair 2024 introducerer en række nye platforme og inviterer til udstillinger, der rejser spørgsmål om lokal produktion og fremtidens liv. Trods en mere koncentreret udgave, loves der et program, der beriger både besøgende og udstillere med relevant og engagerende indhold. På stedet finder du flere tilbagevendende udstillere som Massproductions, Hem, Vestre, String og Lammhults, men også førstegangsudstillere som NM3, Niko June og Gustaf Westman. Deltag i det hele her

Foto: Stockholmsmässan | ©GregorioGonella

Æresgæst 2024

Årets Æresgæst er det italienske designstudie Formafantasma. I deres installation Reading Room er fokus på designs rolle i en foranderlig tid frem for slutprodukterne. De besøgende inviteres til et roligt sted, hvor de kan tage del i de ideer om bæredygtighed, der danner Formafantasma som tegnestue, og et interiør med møbler fra tegnestuens samarbejde med Artek, hvor fremstillingsprocessen gør mere brug af træet.

Gæsteudstillinger

I udstillingen The Museum of Masonite fremhæver den svenske tegnestue Folkform vigtigheden af ​​lokal produktion for, at vi kan forstå, hvordan og i hvilke former møbler og genstande fremstilles. Udstillingen viser værker skabt af atelieret gennem de seneste 15 år, alle lavet af det svenskproducerede materiale masonit.

Arkitektfirmaet Jordens Arkitekter, kendt for sit fokus på social og miljømæssig bæredygtighed i arkitekturen, flytter hele sin virksomhed til en 300 kvadratmeter stor installation på messen.

- Farming Architects-udstillingen er et manifest for vores kerneværdier, siger Johnny Andersson, arkitekt og en af ​​grundlæggerne. Gennem udstillingen ønsker vi at fremme diskussionen omkring bæredygtigt byggeri og sammenhængen mellem arkitektur, økologi og materialer.

Designbarer The Yellow Thread och Surface Club. Foto: Stockholmsmässan | Justus Lipsius

Foto: Stockholmsmässan

Foto: Stockholmsmässan

Greenhouse. Foto: Stockholmsmässan

Greenhouse. Foto: Stockholmsmässan

Foto: Stockholmsmässan

Gustaf Westman. Foto: Stockholmsmässan

Designbarer The Yellow Thread og Surface Club

Forud for 2024-udgaven af ​​Stockholm Furniture Fair er designstudierne Färg & Blanche og Lab La Bla blevet udvalgt til at skabe to nye designbarer: The Yellow Thread og Surface Club. Designet af barerne kredser om ideer om bæredygtighed, innovation og en ny tilgang til interaktion mellem messegæster. Den Gule Tråd indeholder et stort sceneområde til messens seminarprogram, mens Surface Club opfordrer til interaktion med minigolfbaner.

Stockholm Furniture Fair Talks

På Stockholm Furniture Fair afholdes en række paneldebatter kurateret i samarbejde med Disegno Journal (UK) og Pin-Up Magazine (US). Designer Faye Toogood, tegnestuen Formafantasma og den multidisciplinære designer Bethan Laura Wood er blandt de inviterede hovedtalere i år, som alle vil gå på scenen i Den Gule Tråd under messen.

Drivhus

Greenhouse er Stockholm Furniture Fairs internationale platform for nye designere. Udstillerne i 2024 består af 32 designere og 22 designskoler fra alle verdenshjørner, alle udvalgt for deres legende og udforskende tilgang. Drivhus 2024 omfatter også Drivhusbaren af ​​arkitektfirmaet Stamuli, samt udstillingen Ung Svensk Form.

Stockholm Furniture Fair finder sted 6.-10. februar 2024 på Stockholmsmessen, parallelt med Stockholm Design Week 5.-11. februar.


Følg Stockholm Furniture Fair!

Instagram: @sthlmfurnfair 

LinkedIn: Stockholm Furniture Fair

Mere fra...

16.01.2024Stockholmsmässan

Sponseret

Stockholm Furniture Fair 2024 fremhæver lokal produktion, bæredygtigt byggeri - og den svenske skov

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023