Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

Nyheden Harvest Moon Lamp fra Zone Denmark er et moderne mesterværk udi kunsten at kaste lys. Inspiration er hentet i den nordiske sensommers bløde og smukke skær. Lampen er nem at flytte rundt med og oplades let med mini-USB.

Foto: F&H Group A/S

Kontrasternes tid

Sensommer er kontrasternes tid. De varme lyse aftner afløses af kølige briser og tidlig mørke. Skønheden i kontrasterne samt det fortryllende blide sensommerlys er det designmæssige afsæt for Harvest Moon Lamp. Den har en cylinderformet base og et karismatisk, stilrent udtryk. Gennem den runde hvide topskærm bliver strålerne spredt på blød og behagelig vis.

Skru op, når solen går ned

Harvest Moon Lamp udmærker sig stilmæssigt ved at glide naturligt ind i omgivelserne de fleste steder. Du kan placere den i et hjørne af stuen, på en hylde i køkkenet eller snuppe den med ud på havebordet, når tusmørket falder på.  Lysstyrken kan du selv regulere i tre trin med lette tryk på toppen af lampen. Det betyder, du kan skrue op for styrken i takt med at solen går ned. 

Tre flotte farver

Det er Zone Denmarks mangeårige samarbejdspartner på designfronten Mavro//Lefèvre, der står bag. Lampen produceres i tre farver, nemlig Black, Warm Grey og Terracotta. Det er farver, der falder naturligt ind både udendørs og i hjemmet eller sommerhuset. Der medfølger mini-USB til opladning.

Harvest Moon Lamp forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Hent mere information om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på tlf. +45 89 28 13 00.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023