Styrket digitalisering skal hjælpe virksomheder gennem Coronakrisen

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse tildeler nu det succesfulde SMV:Digital-program 20 mio. kr. til en hurtig indsats for at styrke 200 mindre virksomheders digitalisering og e-handel i Coronakrisen.

StockPhoto.

Sådan skriver Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse i en pressemeddelelse udsendt 2. april 2020.

SMV:Digital-programmet blev etableret i 2018 og har siden da hjulpet 665 virksomheder på tværs af landet med at optimere forretningen gennem tilskud til privat rådgivning om digitalisering. Nu styrkes indsatsen med et indskud på 20 mio. kr., som hurtigt skal ud til virksomhederne, der er tynget af Coronakrisen.

Digitalisering kan ikke afbøde konsekvenserne af COVID-19, men det kan gøre det enklere at drive virksomhed i en svær tid og muliggøre, at kunderne nås på nye måder. Samtidig kan investeringer i digitalisering og e-handel give virksomhederne et styrket udgangspunkt til tiden efter COVID-19-krisen.

Dorte Zacho Martinsen, der er medlem af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og formand for SMV:Boardet, som står i spidsen for SMV:Digital glæder sig over, at indsatsen nu får yderligere midler tildelt: ”Der er store gevinster ved at tage nye digitale teknologier i brug. For mange mindre virksomheder kan det imidlertid være svært at vide, hvor man skal starte. Den følelse kender jeg også fra min egen virksomhed, men kan også se et tydeligt afkast fra de investeringer, vi har foretaget. Men netop en tid med store forandringer kan være det rigtige tidspunkt at satse på nye teknologier og forretningsmodeller. Det kan stille virksomhederne bedre i den virkelighed, der venter os når Danmark og resten af verden gradvist lukkes op igen. Det gælder om at være forberedt."

Ansøg fra 20. april
Interesserede SMV’er fra alle brancher kan søge allerede fra den 20. april 2020. Det betyder, at op til 200 virksomheder gennem investeringer i digitalisering kan styrke blandt andet produktion, logistik og salg i en periode, hvor der ellers vil blive holdt igen med investeringer i ny teknologi. De 20 mio. kr. fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse uddeles som tilskud á 100.000 kr. Virksomheder på tværs af hele landet og fra alle brancher vil have mulighed for at søge om tilskud til privat rådgivning inden for blandt andet digitalisering, e-handel og automatisering.

www.smvdigital.dk

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023