SUII – japanske tendenser til badet

SUII er japansk og betyder overgang – en reference ¬til en designmæssig detalje i Zone Denmarks nye badserie. Men også til seriens vellykkede synergi mellem stram, japansk minimalisme og blødt dansk design.

SUII fornyer badeværelset med et sprødt blankt design og smarte, hygiejniske funktioner. .

Mange af os foretrækker badeværelset indrettet enkelt, roligt og med tekstiler og tilbehør, der passer til formålet – og det er præcis, hvad Zone Denmarks nye badserie SUII tilbyder.

Ny glans over bademiljøet

Zone Denmark har markeret sig stærkt på badserier og føjer nu et helt nyt materiale til sortimentet. SUII er fremstillet i højglans akrylplast, der har en høj slagstyrke, der bl.a. klarer sig godt til produkter, der bruges i gulvhøjde.

Men det giver først og fremmest et nyt, eksklusivt look, der leder tankerne hen på japanske lakæsker, og som klæder badeværelsets enkelhed.

Alle SUII’s produkter kendetegnes af et helt nyt design med en cylindrisk silhuet. Den munder ud i et blødt knæk forneden, som hæver beholderne let fra overfladen og skaber designmæssig sammenhæng – fra sæbedispenser til pedalspand.

Hygiejnisk mini-revolution

Som noget helt nyt er hovedet på SUII-seriens toiletbørste fremstillet af silikone – en lille revolution, der giver børsten et markant udseende og højner både effektivitet og hygiejne.

Serien består desuden af sæbeskål, der holder sæben tør og hygiejnisk, samt sæbedispenser og tandbørstekrus, der begge fås i hhv. en lav og buttet og en høj og slank version. Endelig omfatter SUII en 4 liters pedalspand, der skjuler de mekaniske dele i designet. Som ekstra feature er bunden på alle produkter forsynet med dæmpende silikone.

Design: VE2

Forhandles af førende webshops, isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker og på www.zonedenmark.dk. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf.  89 28 13 00.

Priser fra 99,95 DKK.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023