Syditaliensk stemning fra Lyngby Glas

Lune forårsfrokoster på terrassen og lange, lyse sommeraftener nærmer sig. Med skønne nyheder fra den farvestrålende serie Sorrento, der ligesom byen af samme navn er indbegrebet af syditaliensk stemning, byder Lyngby Glas lyset velkommen.

Estimeret dato for levering: februar - marts 2023.

Sorrento er med sine raffinerede mønstre og farverige look et smukt mix af tidens trend og klassisk elegance. Nu lancerer Lyngby Glas en række nye skåle og fade i serien, der er som skabt til at give det enkle, nordiske udtryk modspil, når bordet skal dækkes.

Fra snacks til sorbet

Som noget nyt kommer der nu en skål med en diameter på 12 cm, som er særdeles velegnet til servering af alt fra snacks til sorbet – eller en fristende forret.

Den lækre salatskål med en diameter på 24 centimeter er også ny – og lige smuk fyldt med sommerens frugter eller nye kartofler som med salat. Ligesom resten af serien er den skabt af gennemfarvet glas og fås i en flot grøn, blå eller klar version.

Et fad fyldt med solskin

Sorrentos karakteristiske mønster går naturligvis også igen i det nye flotte fad, som præsenterer både den friske fisk og diverse tapasretter på smukkeste vis. Fadet har en diameter på 30 cm og fås som den store skål i klar glas samt i farverne grøn og blå. Som resten af Sorrento-serien er det sydlandske look med til at skabe solskinsstemning på ethvert bord.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023