Tæl ned til juleaften

Rudolf kommer løbende med slæden, der er fyldt med den fineste julestemning. Der er julepynt og smådyr, gran og gaver, og i den guldglitrende holder kan du stille dit kalenderlys og følge med i hvor mange dage der er til juleaften.

I landets skoler var der allerede i 1900-tallet tradition for, at man talte dagene til jul sammen med børnene, men det var ikke før, man i 1942 sendte de første massefremstillede kalenderlys på markedet, at juletraditionen for alvor rykkede ind i de danske stuer.

Med det finurlige kalenderlys fra Medusa-Copenhagen kan familien tælle ned til det, vi alle går og venter på, og se tiden forsvinde i forventningsglæde. Brænd et lille stykke hver dag, og nå til sidst ned til lysets kendte, Medusa-karakteristiske rensdyr og fine mistelten. Rensdyrenes grønne huer og skæve smil har et legende udtryk, der ubetinget spreder glæde og komplementerer den smukke guldskrift.

Sæt lyset sammen med kalenderstagen 'Rudolf', også fra brandets kreative, farverige univers, og oplev julehyggen indtage stuen.

Medusa-Copenhagen forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner. 

Mere fra...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Bordets nye klassiker fra Lyngby Glas

27.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kom i julehumør med Hoptimist

26.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Dæk op til jul med Södahl

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023