Tænd for et roligt øjeblik

Hjælp hyggen og roen på vej med milde duftlys og diffuserpinde fra INU. De fine små krukker både pynter og spreder en behagelig stemning – og så kan de genbruges, når duften slipper op.

INU duftlys og diffuserpinde: Forkæl dig selv og dit hjem med skønne naturlige dufte..

Nu har Zone Denmarks lækre spa-serie INU nye lækkerier til selvforkælelsen:

Glæd dig til små lækkert designede krukker med fine duftlys med en brændetid på ca. 34 timer. Lysene erfremstillet af soja, der udleder færre partikler end stearin og æteriske olier, der dufter diskret og behageligt. 

Er du mere til diffuserpinde, fås de små krukker med en flaske velduftende æterisk olie og tre duftpinde, der løbende sender diskrete noter ud i rummet. Både duftlys og -pinde fås i tre skønne varianter.

Når lys og duft er opbrugt, kan krukken genbruges. som fyrfadslys, vase til en enkelt blomst, til vatrondeller, makeup og hårelastikker – eller til lidt sunde snacks, mens din hårkur eller ansigtsmaske virker. Krukkerne, der er fremstillet i fin keramik med mat yderside, kan også købes separat uden indhold.

Om INU

INU er små strejf af luksus i hverdagen – design til selvforkælelse, inspireret af roen, balancen og sanseligheden i den danske natur og designtradition. Det er lækkert boliginteriør, bløde tekstiler, indbydende spa-produkter og skønne, sarte dufte til en velfortjent pause fra hverdagens travlhed – en hviskende invitation til at forkæle sanserne, dyrke nærværet og nyde nuet. 

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023