Tefal og Jamie Oliver fejrer 20 års madlavning sammen

Gennem de sidste 20 år har Jamie Oliver og Tefal gjort deres bedste for at få folk til at lave mad ved hjælp af inspirerende opskrifter og køkkentøj af høj kvalitet. Sammen arbejder de under varemærket Jamie Oliver by Tefal for at gøre det let og sjovt at lave lækker hjemmelavet mad.

Siden samarbejdet mellem Jamie Oliver og Tefal startede, er der solgt mere end 30 millioner produkter i over 50 lande. Foto: Jamie Oliver by Tefal.

Det startede i 2003 med gryder og pander. 

Nu omfatter samarbejdet mellem den britiske kok Jamie Oliver og Tefal smukt designede gryder, knive i topkvalitet, bageredskaber og køkkentøj.

Og som fejring af det lange partnerskab lancerer de sammen under mærket Jamie Oliver by Tefal sit nye spændende sortiment af keramiske stegepander med en innovativ non-stick belægning til næste år. Små køkkenapparater er også under forberedelse.

”Det har været 20 fantastiske år med madlavning, kreativitet og samarbejde med Tefal. Jeg kunne ikke være mere stolt af det, vi har opnået,” siger Jamie Oliver i en pressemeddelelse.

Et fælles engagement
Jamie Oliver Group stræber efter at øge alles glæde og selvtillid i køkkenet gennem madglæde og har været drivkraft bag positive ændringer inden for fødevareindustrien i næsten to årtier. 

I 2023 lancerede Jamie blandt andet prisen ’Good School Food Awards’, som hylder otte ekstraordinære lærere, cateringfirmaer og elever fra hele Storbritannien, der gør en forskel i skolekantiner og fremmer sunde spisevaner.

Tefal og Jamie Oliver er derudover gået fra at bruge engangsplast og polystyren i varemærkets emballage til at bruge genanvendelige materialer. Ved at indføre nye typer æsker, hvor det er muligt, er det lykkes at reducere brugen af pap og fragtvolumen. Alt pap fremstilles af mindst 90 procent genanvendt fiber.

Jamie Oliver by Tefal lancerede også den store gryde Big Batch Pan med et praktisk hæfte, der indeholder opskrifter på madlavning i store portioner, hvilket gør madlavningen mere omkostningseffektiv og er med til at mindske spild og affald.

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023