Three is a lovely crowd

Zone Denmark lancerer nu tre fine nyheder i den charmerende kollektion SINGLES. En trio af lysestager i superenkelt design, der matcher SINGLES bakkerne og den enkle nordiske indretning

Match de fine stager og bakker i perfekt harmoni på tværs af farver og design. .

SINGLES er Zone Denmarks kollektion af designlækkerier, der med jævne mellemrum lander enkeltvis i design- og interiør-butikkerne. Det er skarpe nyheder, der både frister til at forkæle sig selv og udgør oplagte gaveidéer. Og nu er der igen nyt fra SINGLES ...

Nemlig tre smukke og enkle lysestager, der varierer i højde og bredde. Stagernes matlakerede metal skaber kontrast til det bløde design, som fanger løbende stearin. De er forsynet med et lille hul i bunden, så man let kan trykke lysestumper ud.

Stagerne fås i farverne Mud, Khaki og Warm Grey og Black og kan kombineres med SINGLES bakkerne, der nu fås i nye matchende farver. Den største bakke fås i Black og Khaki, mens den smalle lanceres i Warm Grey, Mud og Khaki.

Forhandles af førende isenkræmmere, webshops, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Hent mere information om produkter eller nærmeste hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Om SINGLES

SINGLES er en kollektion af flirtende design, skabt af Zone Denmark i samarbejde med innovative danske designere. Det er nyfortolkninger af velkendte produkter, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – hvor de vil charmere sig ind hos dig, der elsker stærkt og forførende design.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023