Tid til te!

Collar tepotte og tesi er de nyeste medlemmer af Collar-familien designet af den italienske designduo Daniel Debiasi & Federico Sandri.

Collar tepotte og tesi er de nyeste medlemmer af Collar-familien designet af den italienske designduo Daniel Debiasi & Federico Sandri. Collar-tepotten i mat sort stentøj er med sit gode greb og nordiske udtryk et musthave for te-feinschmeckere. Selve låget kan let tages af og på, og et lille fixpunkt sikrer, at det sidder fast, når teen skænkes. Tuden er desuden afsluttet med en lille silikoneindsats, som sikrer, at den ikke drypper. Har du blot lyst til en enkelt kop te, er Collar-tesien det perfekte valg. Den cylinderformede si passer perfekt til en kop varmt vand – og matcher resten af Collar-serien.

Se alle produkter fra Stelton her

Om designerne
Daniel Debiasi (født 1981, Bolzano), uddannet industriel designer fra Politecnico di Milano, og Federico Sandri (født 1977, Verona), uddannet i industrielt design på IUAV University i Venedig, grundlagde sammen tegnestue i 2010. Den italienske designduo arbejder med produktdesign af interiør, belysning og møbler og inspireres af interaktionen mellem rumlige, kulturelle og adfærdsmæssige observationer til at skabe smukke designobjekter. Foruden Collar-serien for Stelton står designduoen bag en mælkeskummer, FRAME skærebræt og HERBS vuggekniv og urteskærebræt for RIG-TIG.

Mål
Tepotte: B 25 cm / H12 cm / Volume 0.75 l

Tesi: B 3 cm / L 13 cm / Volumen ca. 2-3 gram te

Materiale
Tepotte Stentøj, gummitræ, silikone / Tesi: rustfrit stål

Vejl. udsalgspris:

Tepotte: DKK 399,95 / Tesi: DKK 149,9

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023