Tidløst design til grillen

Med det nye Sixtus skærebræt og grillsæt fra Stelton er du godt forberedt til sommerens hyggelige grillaftener på terrassen eller altanen.

Sixtus skærebræt og grillsæt af Søren Refsgaard.

Med det nye Sixtus skærebræt og grillsæt fra Stelton er du godt forberedt til sommerens hyggelige grillaftener på terrassen eller altanen.

Det elegante skærebræt med en dyb, praktisk saftrille er fremstillet i FSC certificeret, massiv europæisk eg, som er et meget holdbart og antibakterielt naturmateriale, der skåner køkkenknivene. Skærebrættet måler 57 cm i længden og passer dermed
perfekt ind i køkkenskabet, samtidig med at det er stort nok til både udskæring og servering af en god steg eller lammekølle.

Det stilrene grillsæt består af forskærerkniv og forskærergaffel, grilltang og stegepalet med en smuk satin finish. Alle dele er fremstillet i rustfrit stål og bærer det velkendte Stelton-DNA, hvor enkle linjer og kvalitet er i højsædet. Med en god tyngde i skaftet, ligger delene særdeles godt i hånden og er lette at bruge for alle grill-glade personer.

Sixtus skærebræt og grillsæt kan findes i butikkerne allerede fra marts.

PRODUKTINFORMATION

Sixtus skærebræt
Materiale: FSC certificeret europæisk egetræ
Mål: 54 cm x 2,8 cm x 27 cm
Vejl. udsalgspris: DKK 799,95

Sixtus grillsæt (dele sælges enkeltvis)
Materiale: Rustfrit stål
Mål: Forskærerkniv 35 x 2,5 x 4,6 cm / forskærergaffel 35 x 3 x 3 cm / grilltang 38 x 2,5 x 7 cm / palet 38 x 3,5 x 7,9 cm
Vejl. udsalgspris: pr. del DKK 449,95

FIND FORHANDLER
https://bit.ly/2I2lshP

DESIGNER
Søren Refsgaard (født 1977 i Danmark) er uddannet fra Design Seminariet i Højer i 2003 – samme år etablerede han sin tegnestue i København. Hans arbejde, som er dybt influeret af den danske designtradition, er hovedsageligt fokuseret på belysning, møbler og interiør. Søren Refsgaards formsprog er enkelt og ofte karakteriseret ved et humoristisk tvist. Søren har desuden designet Core termokopper, Scoop kaffe- og tedåser for Stelton og bl.a. CHEESE-IT parmesankværn, TRAY-IT brødbakke for RIG-TIG.

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023