Til både koldt og varmt

Foråret byder på både nye drikkeglas til varmt og koldt, samt den ikoniske Stelton termokande i nye friske farver.

EM77 termokande apple green + Pilastro drikkeglas.

EM77 termokanden med den unikke vippeprop er skabt af Erik Magnussen i 1977 og har siden da prydet kaffeborde verden rundt. Med mere end 17 millioner solgte termokander fordelt på over 60 farver, er designklassikeren et af Steltons bedst sælgende designs gennem tiden.

Farverne for sæsonen SS20 hedder saffron, lemon og apple green - en stærk orange, en lys gul og en æblegrøn. Efter vinter og mørke, er de tre farver friske og positive på hver sin måde, hvad enten kaf en serveres i haven, i køkkenet, eller på mødebordet. Ud over den unikke vippeprop medfølger også et skruelåg, så kanden også let kan tages med på tur.

Er det varmt, kan EM77 bruges til kolde drikke lige så vel som varme drikke. Med sin glasindsats har EM77 termokanden en isoleringsevne der gør, at væsken holdes kold eller varm i mange timer. Servér for eksempel en lækker, forfriskende lemonade eller iste fra den ikoniske kande sammen med de nye Pilastro drikkeglas designet af Francis Cayouette.

Pilastro glassene kan, ligesom EM77 termokanden, også bruges til både kolde og varme drikke. Hæld derfor blot din yndlingsdrik i glasset og oplev, hvordan lyset spiller i enrillede overflade.

Med det smukke, enkle design, kan Pilastro drikkeglas bruges både i hverdagen, eller når der dækkes op til gæster. Glassene er koniske i formen, så de kan stables og optager dermed mindst mulig plads i skabet eller skuffen.

Pilastro drikkeglas, og EM77 termokanden i de tre nye sæsonfarver, vil være i butikkerne fra marts 2020.

PRODUKTINFORMATION

EM77 termokande
Materiale: Plast og glasindsats
Mål: 30 x 10,5 x 17 cm
Volume: 1 l. (8 kopper)
Farver: Apple green, lemon, saffron
Design: Erik Magnussen
Vejl. udsalgspris: DKK 499,95

Pilastro drikkeglas
Materiale: Maskinblæst glas
Mål: Ø 8 x 11 cm
Volume: 33 cl
Design: Francis Cayouette
Vejl. udsalgspris: Sæt med 6 stk. DKK 199,95

Design: Erik Magnussen (EM77)
Erik Magnussen (1940 –2014) var en af Danmarks mest anerkendte formgivere, uddannet keramiker fra Kunsthåndværkerskolen med en sølvmedalje i 1960. Erik Magnussen har formgivet alt fra møbler og lamper til elektronisk udstyr. Han skabte tidløst design for Stelton såsom EM skibslampen, EM bestikserien og den populære og ikoniske termokande EM77, der fortsat produceres i Danmark, og er en stor del af Steltons DNA og brandidentitet. EM77 er sammensat af lige dele perfekt form og perfekt funktionalitet og er solgt i mere end 17 millioner eksemplarer i hele verden igennem fire årtier. Erik Magnussens design er i dag repræsenteret på museer verden over.

Design: Francis Cayouette (Pilastro)
Canadiske Francis Cayouette (1969) er uddannet i Montreal og Paris. Han har haft sit design studio, Unit 10 Design i København siden 1999. Han samarbejder med skandinaviske og internationale virksomheder om produktudvikling på både store og små produktions serier. Hans designs er karakteriseret ved stor indlevelsesevne for dagligdagen med en følelse for de industrielle og funktionelle aspekter af design. Francis er manden bag en række smukke og karakteristiske produkter for både Stelton og RIG-TIG, og han har vundet den prestigefyldte designpris IF Design Award for serien Theo.

Mere fra...

12.06.2023Stelton A/S

Sponseret

Steltons Maya Bestik: Skab Elegante Borddækninger med Tidløs Skønhed

05.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Sæt maden i centrum

03.10.2022Stelton A/S

Sponseret

Design darling fylder rundt

30.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Rytmisk design - Luna brødbakke og fyrfadsstager

29.09.2022Stelton A/S

Sponseret

Markante motiver - Mummi camping og present

23.09.2022Stelton A/S

Sponseret

En moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023