Til den indre skønhed

Nu lancerer INU den fineste keramik-karaffel med tilhørende sippekop – som skabt til kildevand eller iste, når du nyder en stille pause i badekarret, saunaen eller din yndlingsplads i solen.

Den smukke karaffel fra INU flankeres af kopper og snackskåle i samme enkle, organiske design..

Der er smukt nyt fra Zone Denmarks spa-serie INU. Neu Studio står bag den fine karaffel i enkelt og feminint design i mat og blank keramik. Den lille sippekop kan anvendes som låg, så begge dele kan bæres i én hånd. Så har du hænderne fri til dit spa-håndklæde, en bog eller den matchende keramikskål med snacks.

Både skålene og ekstra kopper fås i æsker med to stk. De har en dekorativ kant, der bryder den matte og blanke tekstur og gør det muligt at stable dem til et skulpturelt stilleben. En fin gaveidé til en livsnyder eller bare til skøn alenetid.

Om INU

INU er nærvær - hverdagens luksus - i form af selvforkælelse inspireret af roen, balancen og sanseligheden i den skandinaviske bade- og saunakultur. Det er lækkert design, bløde tekstiler og skønne, sarte dufte til en velfortjent pause fra hverdagens travlhed – en hviskende invitation til at forkæle sanserne og nyde nuet.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023