Tjekliste / Kan Segway Navimow bruges i min have?

Nu er den her endelig – robotplæneklipperen uden behov for kanttråd, og den er klar til at indtage din have. Segway Navimow er en innovativ satellitbaseret robot, der letter græsklipningen for dig.

23.06.2022

Sponseret

Witt

Danmark, juni 2022. Når du køber kvalitet, ønsker du naturligvis også, at købet er egnet til dit hjem. Sådan er det også for haveejeren, der gerne vil have mere tid til vigtigere ting i livet, og derfor erstatter trivielle opgaver med innovative husholdningsrobotter. Segway, der primært er kendt for elektrisk mobilitet, bevæger sig nu ind på markedet for automatiseret havepleje og står klar med levering af den intelligente robotplæneklipper "Navimow". For at tjekke forholdene og anvendeligheden af Navimow i din have har Segway udarbejdet en tjekliste til dig, der er interesseret i en robotplæneklipper, der ikke kræver kanttråd.

"Navimow" arbejder med satellitsignaler til klipningen af de områder, der er angivet via appen. Derfor skal du kontrollere signalstabiliteten i din have. "For at få den bedste brugeroplevelse anbefaler vi kraftigt, at du besvarer en tjekliste med forskellige spørgsmål om plænens tilstand, inden du træffer en købsbeslutning," præciserer George Ren, General Manager hos Segway BU, for på den måde at kunne matche kundernes forventninger.

Plænen samt omgivende elementer
Idet de faktiske arbejdsforhold for robotplæneklipperen altid er unikke og uforudsigelige, er det nødvendigt først at overveje nogle aspekter af plænen og dennes omgivelser. Det første aspekt er plænens form og størrelse. Er plænen udelukkende placeret foran huset, omkranser den huset, eller er den U- eller L-formet? Hvor stor er afstanden mellem plænen og huset? Hvert scenarie kan føre til flere spørgsmål for på den måde at definere havens funktion. Endnu mere afgørende er omkringliggende bygninger og/eller høje træer. Væsentlige fakta, herunder højden af ydermure samt trækronedækkede områder tages i betragtning, når det besluttes, om Navimow vil opnå optimal ydeevne på din plæne.

Det er afgørende, at GNSS (Global Navigation Satellite System)-basestationen og plæneklipperen modtager et stærkt satellitsignal for at kunne opnå positioneringsnøjagtighed på centimeterniveau gennem realtidskinematik. "Vi oprettede denne tjekliste for at sikre vores kunder optimal brug af Navimow, da signaltransmissionen kan blive forstyrret af flere aspekter for en satellitbaseret robotplæneklipper uden kanttråd. Jo mere information om græsplænen vi indsamler, jo mere præcise forslag kan vi give til vores kunder," lover Ren.

Algoritmebestemt egnethed
Det er ikke blot en faktor i Segways spørgeskema, som er altafgørende. "Om Navimow er egnet til plænen eller ej afgøres af en kombination af flere aspekter. Derudover ligger en kompliceret algoritme bag resultatet af tjeklisten, hvor sandsynligheden for signalustabilitet beregnes," uddyber Ren. Efter at have afsluttet tjeklisten, får du at vide, om Navimow anbefales til din plæne, samt en unik kode, du skal fremvise ved køb af enheden. Det anbefales, at tjeklisten laves, mens du er hjemme, da det er nemmere at svare på nogle af spørgsmålene, når du står ude i haven.

Hvis resultatet af tjeklisten er ubestemt, anbefaler vi, at du kontakter din lokale forhandler for råd og vejledning. Forhandleren kan hjælpe med den endelige beslutning ved hjælp af fx billeder og videoer.

Hvis du er interesseret i Navimow og gerne vil vide, om den er egnet til din have, kan du gennemgå tjeklisten her: https://navimow.segway.com/dk/CheckLIst

--

Vejl. udsalgspriser

Segway Navimow H500E, til plæner på op til 500 m2: DKK 9.999,-
Segway Navimow H800E, til plæner på op til 800 m2: DKK 11.999,-
Segway Navimow H1500E, til plæner på op til 1500 m2: DKK 14.999,-
Segway Navimow H3000E, til plæner på op til 3000 m2: DKK 19.999,-

--

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-084v3ySKfW

Link til YouTube-video: https://youtu.be/Be9JynTpq90

For yderligere info: www.navimow.witt.dk  

--

For yderligere info kontaktes:

Kenneth Broholm Larsen
Product Manager, Outdoor
Tlf.: +45 93 63 58 00
E-Mail: kbl@witt.dk

Mere fra...

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023