Trends og Events

Når Ambiente løber af stablen i Frankfurt fra 7.-11. februar 2020 er der fokus på alt det nyeste, og messen byder på nye trends, innovative ideer, spændende udviklinger og masser af events.

Pressebillede: Messe Frankfurt Exhibition GmbH.

Ambiente byder indenfor til 5 dage med fokus på nye trends, fagligt indhold og utallige events til at klæde de besøgende godt på til den kommende sæson.

Fagligt fokus
På Ambiente Academy (i Hal 9.1 og Hal 11.1) vil brancheeksperter undersøge nøgletendenserne og mulighederne i detailsektoren. Det nye HoReCa Academy (Hal 6.0) bringer dig ajour med den seneste udvikling og internationale tendenser omkring temaet Hospitality. En lang række specialudstillinger og -talks fokuserer på emner som udfordrer morgendagen og leverer en bred vifte af forslag til en succesrig forretning i 2020.

Ambiente Trends 2020
Det anerkendte Stilbüro bora.herke.palmisano fortolker de kommende farver, former og materialer og identificerer årets trends på baggrund af global research. De tre overordnede trendtendenser er: Shaped + Softened, Precise + Architectural og Artistical + Diverse.

Ambiente præsenterer Trendudstilling i Galleria 1 og daglige trendtalks i Ambiente Academy i Hal 9.1 E92.

Designdestination Brasilien
Området 'Focus On Design' fremhæver ekstraordinære produkter og enestående design fra et udvalgt land. Ved indblik i forskellige designers arbejde fremvises de mange facetter og den kreative rækkevidde i en region. Ambiente sætter denne gang fokus på den unge, men ekstremt hurtigt voksende designnation Brasilien, der i øjeblikket tiltrækker sig verdensomspændende opmærksomhed. Her vises højdepunkterne fra arbejdet med designstudierne Bianca Barbato, Rodrigo Almeida, RAIN, Sérgio J. Matos og Brunno Jahara. Desuden vil nye Brasilianske designere vise deres kunnen og projekter i særområdet Talents.

German Design Award
Den prestigefyldte designpris arrangeret af det tyske designråd uddeles til internationalt trendsættende produkter, producenter og designere. Vinderne i kategorierne Produktdesign, Årets personlighed samt finalisterne i Newcomer-prisen fejres i en dedikeret udstilling på messen.

Se hele programmet for Ambiente her.

   

Artikler

04.10.2023|Designbase.dk

Når gamle kaffesække får nyt designliv

04.10.2023|Designbase.dk

Farven for 2024 er fundet

04.10.2023|Designbase.dk

Floral hyggebelysning

03.10.2023|Designbase.dk

Tom Dixon får tidligere HAY-direktør som ny CEO

03.10.2023|Designbase.dk

Godt nyt til vinelskerne

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023