Trendy Outdoor-nyheder fra Södahl

Det er in at være ude.

Södahl Outdoor.

Mere end nogensinde før bruger vi vores uderum som en naturlig forlængelse af boligen, og Södahls nye Outdoor-kollektion byder på masser af skønne produkter – hvor høj kvalitet som altid kombineres med masser af komfort og lækkert design.

Små oaser i form af hyggekroge i haven, altaner, terrasser og gårdhaver. Med sin nye Outdoor-kollektion præsenterer Södahl et overflødighedshorn af muligheder for bogstaveligt talt at udvide hjemmet med trendy og skønne udendørsrum, der i stil og design matcher resten af boligen. 

Delikat diskretion

Den stribede Nordic-serie er lavet i en lækker spun-polyester, der er spundet som bomuld og derfor ikke føles syntetisk. Spun-polyester absorberer ikke fugt og er desuden slidstærk og lysægte, så puder og hynder ikke falmer.

Nordic-serien fås i diskrete, klassisk skandinaviske nuancer med Beige og Olive som dominerende farver. Puderne måler 40 x 60 cm, sædehynderne 40 x 40 cm, og hynder til solvogn, som har polyesterfilling og desuden kan sammenrulles og bindes med fastsyede stropper, måler 70 x 190 cm.

Sol, strand og vand

Smukke plaider er også en del af Outdoor-kollektionen – og det lækre Easy Throw kan desuden sagtens bruges som et sjal til og fra stranden. Plaiden fås i enten Indigo eller Brown, måler 95 x 170 cm og er lavet i 90% bomuld og 10% linned.

Den vamsede Waffle er lavet af 100% bomuld i vaflet kvalitet, måler 130 x 170 cm og fås i farverne Blue og Green – en perfekt plaid, når det bliver en smule køligt ud på aftenen. Og uanset, om det er varmt eller koldt, på stranden eller i haven, matcher Södahls Outdoor-kollektion forårets og sommerens forskellige behov.

Mere fra...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Mærk sommersuset med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Solidt bud på en moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023