Trendy tæpper fra Villa Collection Denmark

Lige nu er en af de helt store boligtendenser tæpper. Især tæpper med stilfulde, grafiske mønstre er et hit i boligindretningen, og det gælder ikke bare gulvtæpper, men også lækre vægtæpper.

Villa Collection Denmark tæpper.

Villa Collection Denmarks dekorative efterårsnyheder kommer hele vejen rundt.

Villa Collection Denmark ruller efterårssæsonen ud med et par smukke tæpper, som med sine skønne farver er med til at skabe både ro og hygge i hjemmet. Samtidig er tæpperne med de grafiske mønstre super funktionelle, da de både kan ligge på gulvet og hænges på væggen – lodret eller vandret.

Rum med personlighed

Der er mange gode grunde til, at tæpper er et hit. De kan være med til at bløde rummet op og skabe balance i forhold til de ofte mere kantede møbler, de kan definere rum i rummet, og så kan man give rummet sit helt eget personlige tvist med tæpper.

Det gælder også Villa Collection Denmarks nye tæpper, som med sit lækre, håndgjorte look skaber et på samme tid varmt og cool udtryk.

Et look med lækker lyd

Tæpper understøtter ikke bare hyggen, de fjerner også genklang. Samme fordele har disse skønne tæpper, som begge er i 100 % bomuld, men forskellige i farven. Grey har et flot look i gråtoner – krydret med en elegant grøn – mens Nature er i varme, grønbrune toner tilsat en smuk rød.

Med de to nyheder, som måler L 110 og B 70 cm, får man også kroge beregnet til at hænge tæpperne op. Lodret eller vandret. Alt efter hvad der harmonerer bedst i forhold til resten af boligindretningen, rummets dimensioner – og den personlige smag.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023