Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

Margrethe-skålen fra Rosti er en ægte designklassiker, som med sin enestående kombination af kvalitet og funktionalitet i snart 70 år har gjort hverdagen nemmere for generationer. Nu varsler Rosti et tronskifte og byder velkommen til en opdateret version af køkkenklassikeren.

Foto: F&H Group

Helt i tråd med tiden produceres den nye Margrethe-skål i et nyt, genanvendeligt plastmateriale. Materialet har samme stærke egenskaber som det tidligere materiale – og mere til. Skålen er nemlig blevet endnu stærkere og mere brudsikker, ligesom den nu også tåler mikroovn og fryser. 

Cirkulær produktion

I det nye materiale laves foruden den klassiske Margrethe-skål også en bageske og en serveringsske, begge på 30 cm, samt de klassiske madlavningsskeer, som fås fra 19 til 30 cm – enkeltvist eller i sæt med tre eller fire skeer.

Mens designet er uændret, har det nye materiale også den fordel, at det kan genanvendes, når produkterne – efter mange årtier – ikke holder længere. Materialet knuses, støbes om og genbruges.

Forrygende farver

I den nye version er der tale om ti farver og otte størrelser, der dels kan købes hver for sig og som forskellige sæt med tilhørende låg. Helt nye er farverne electric blue, beetroot og lavender.

Den nye Margrethe-skål har samme praktisk hældetud og skridsikre bundring, som har været med til at gøre skålen populær i generation efter generation. Og så er der naturligvis også 5 års garanti, som der er på alle Rosti-produkter.

Mere fra...

12.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukke serveringer fra Villa Collection Denmark

12.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Komfortabel kvalitet fra Södahl

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Indret med naturlig charme og godt håndværk

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Essensen af kvalitet fra HOLM

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Iskolde fristelser fra Blomsterbergs

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023