Tryghed i lommeformat

Nu kan du hurtigt og let afspritte hænder på farten. Go Clean er en lille lækkert designet håndspray fra Zone Denmark, som passer både i lommen, håndtasken og handskerummet.

Håndspray i lommeformat: Med Go Clean er det blevet lidt lettere at føle sig tryg på farten. Go safe – Go Clean! .

Zone Denmarks SINGLES kollektion lancerer nu Go Clean – en fiks og hygiejnisk håndspray i lommeformat i brandets lækre minimalistiske design. Så fremover kan du tage håndspritten med dig overalt – på den tjekkede måde.

Den er nem at ha’ med i lommen eller som fast inventar i tasken sammen med pung, nøgler og mobiltelefon. Så kan du diskret desinficere hænder og evt. genstande på jobbet, i flyet, i bilen, på shopping, restaurant etc.

Go Clean har intet låg og kan nemt betjenes med én hånd – uden at den lækker i tasken. Den måler 8,5 x 2,4 cm og leveres uden indhold, men er let at påfylde, så du altid har din favorit-håndsprit med dig.

Go Clean fås i farverne Black, Warm Grey, Elm Green, Cocoa Brown, Terracotta og Camel – find den, der matcher netop din taske eller outfit.

Forhandles af førende webshops, isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30.
 

Om SINGLES

SINGLES er en kollektion af flirtende design, skabt af Zone Denmark i samarbejde med innovative danske designere. Det er nyfortolkninger af velkendte produkter, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – hvor de vil charmere sig ind hos dig, der elsker stærkt og forførende design.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023