Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

I hverdagens travlhed kan det være små øjeblikke af nydelse, der virkelig tæller – en varm kop kaffe på en kold morgen eller en beroligende te før sengetid. Og nu præsenterer Villa Styles fra Villa Collection Denmark en række håndlavede stentøjskrus, som bringer mere skønhed og nydelse ind i de daglige rutiner.

Foto: F&H Group

Når først du får fingrene i de nye stentøjskrus fra Villa Styles, vil du mærke, at der er noget særligt ved dem. Krusene er håndlavede og brændt ved høje temperaturer på omkring 1200 grader, som sikrer en god holdbarhed og kvalitet. Den reaktive glasur har en mat finish, som giver hvert krus en karakteristisk tekstur, der både er smuk at se på og behagelig at røre ved.

Fra riflet til håndstemplet
Villa Styles-krusene kommer i tre unikke design – hver med sin egen charme – skabt til at fylde hverdagen med farver og mønstre. Foretrækker du det enkle, men sofistikerede udseende med et riflet design, eller trækker charmen ved et håndstemplet mønster mere? Og så er der selvfølgelig mulighed for at vælge mellem et krus med eller uden hank – det er helt op til den enkeltes smag.

Farverige historier
Farver spiller en rolle i forhold til vores humør og velvære, og er en fantastisk måde at udtrykke personlighed og stil på – og heller ikke her skuffer Villa Styles-krusene. Den rolige blå farve er perfekt til et fredfyldt øjeblik, mens den varme glød fra amber, inviterer til hygge og samvær omkring bordet. Den opløftende rosa spreder glæde med sin livlige charme og den friske grønne farve bidrager med god energi. 

Villa Styles-krusene tåler både opvaskemaskine og mikrobølgeovn, hvilket betyder, at man uden besvær kan nyde deres skønhed og funktionalitet hver eneste dag.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023