Verdens nemmeste automatiserede rengøring – perfekt afstemt dine behov

Med den nye iRobot Home-app kan du indstille favoritter, der passer perfekt til dit rengøringsbehov, og via stemmestyring fortæller du blot robotten, hvad den skal. Robotten er så intelligent, at den selv kommer med rengøringsforslag i allergisæsonen.

26.11.2020

Sponseret

Witt

Rengøring hvor, du ønsker det
Med den brugervenlige iRobot Home-app og Google Assistant eller Alexa-kompatible enheder har du nu muligheden for at sende robotten til rengøring af snavs og skidt lige præcis, når og hvor det sker. Med de smarte CleanZones opdager Roomba i7/i7+ og s9/s9+ robotstøvsugerne samt Braava jet m6 robotgulvmoppen automatisk specifikke objekter såsom sofaer, borde og køkkenbordet. Du er ydermere i stand til at tilpasse dit Smart Map ved at udpege dine egne Clean Zones. Herved har du verdens nemmeste rengøring af områder, som ofte bliver beskidte. Du behøver bare sige: "Roomba, støvsug rundt om sofaen," og Roomba ved præcis, hvor den skal hen.

Rengøring når, du ønsker det
Roomba-robotstøvsugere og Braava jet robotgulvmoppen lærer dine foretrukne rengøringsrutiner at kende for at tilbyde endnu bedre rengøring.

  • Begivenhedsbaserede automatiseringer, der lader robotten vide, hvornår det ideelle tidspunkt er at starte eller stoppe rengøring - baseret på dit mønster.
  • Anbefalede rengøringsplaner baseres på dine rengøringsmønstre som fx rengøring mandag formiddag. Roomba i7/i7+ og s9/s9+ robotstøvsugere og Braava jet m6 robotgulvmoppen kan også tilbyde rumspecifikke anbefalinger som at støvsuge stuen fredag aften, eller i spisestuen og køkkenet efter måltider.
  • Favoritter giver dig muligheden for hurtigt at oprette og få adgang til dine egne forudindstillede rengøringsrutiner. Opret favoritter som "Efter middagen", der instruerer robotten i at rengøre spisestuen og gulvet foran køkkenvasken. Eller "Sengetid" for at rengøre legerummet og stuegulvet. Eller “Overalt” for at rengøre hele hjemmet.
  • Sæsonbetonede anbefalinger tilbyder personlige forslag til automatisk planlægning af rengøring, f.eks. når dine kæledyr fælder meget eller i allergisæsonen.

Kombineret med en høj ydeevne, stor sugeevne samt robotstøvsugernes funktionelle Dual Multi-Surface børster og sidebørste opnår du den perfekte rengøring af dine gulve – præcis når og hvor, du ønsker det - perfekt afstemt dine behov og praktisk taget uden din hjælp.

For mere information om iRobot® og iRobot Genius™, besøg venligst www.irobot.dk og https://www.irobot.com/about-irobot/irobot-genius

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-0dPcFrksP0

For yderligere information kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Mere fra...

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023