Verdenssucces i nye farver

En million tager ikke fejl! Zone Denmarks dekorative bordskånere Hexagon og Triangle hitter verden over. Det populære art deco-inspirerede univers har nu solgt over en million eksemplarer, og det er ikke svært at se hvorfor. Med et fængende formsprog og glade farver glider de lige ind på middagsbordene og spreder smil. Nu udvides serien med nye farver og størrelser.

Foto: F&H Group

Farver hitter 

Farver vinder fortsat frem i hjem og ferieboliger verden over. Både når det gælder vægmaling, boligtekstiler og interiør. Som den moderne forbrugers førstevalg af hverdagsbrugskunst udvides bordskånerserien nu med en hel palet af nye trendy toner.  De mange farvenyheder klæder hinanden, så du kan mikse og matche, som du har lyst.

Gør hverdagslivet til en leg

Det er designteamet VE2, der står bag udformningen. En skøn detalje er, at bordskånerne har samme vinkler på alle kanter og derfor kan placeres i forlængelse af hinanden på utallige måder. Således kan Hexagon og Triangle sagtens bruges sammen og danne personlige og dekorative kunstværker på bordet. De er designet til at holde til hverdagslivets knubs og tempo uden at tage skade. De tåler fx en tur i opvaskemaskinen, er varmebestandige op til 250 grader og udført i det let aftørrelige silikonemateriale, der samtidig gør dem bløde og behagelige at røre ved. Begge designs fås fra dette forår i to forskellige størrelser. 

Bordskånerne i serien forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner samt design- og livsstilsbutikker. Find mere information om farver, produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på tlf. +45 89 28 13 00.

Mere fra...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Mærk sommersuset med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Solidt bud på en moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023