Villa Collection Denmark lader LED-solen skinne

Den nye, stilrene LED-lampe fra Villa Collection Denmark ligner næsten en lille sol med sin smukke runde form og sit varme skær. Med andre ord matcher designet fuldstændigt lampens bæredygtighed – i form af en indbygget soloplader.

Villa Collection Denmark LED-lamper.

Diskret og dekorativ på samme tid. Villa Collection Denmarks nye LED-lampe er i al sin enkelhed et klassisk udtryk for det skandinaviske look, som formår at kombinere afslappet naturlighed med et sikkert strejf af elegance. Lampen er også både tidløs og ultramoderne i sit design – og med sin bæredygtige og smarte soloplader.

Varm og stærk

Den flotte runde lampe giver et afrundet og varmt, hvidt lys. Med LED-lampens form og størrelse kan den bruges som dekorativt indretningselement overalt i boligen. Desuden er lampen velegnet til udendørs brug, og den leveres inklusiv en spike til fastgørelse af lampen udenfor.

Villa Collection Denmarks nye LED-lampe er IP44-godkendt. IP-klassificeringen er en international standard, som fortæller om graden af beskyttelse mod indtrængning, og med en IP44-godkendelse er lampen fx godt beskyttet mod vandstænk.

Lad op til hygge

Det tager lampen 8 timer i fuld dagslys at lade op, hvorpå den kan skinne i 6 timer. Lampen fås i en æske med to stk. og i tre størrelser – med en diameter og højde på henholdsvis 20/20 cm, 25/25 cm og endelig 30/30 cm.

Uanset om man lader op til fredagshygge indenfor eller en lun forårsaften udenfor, kan man med fordel lade den nye LED-lampe sætte stemningen – som en lille solstråle, der skaber glæde og hygge.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023