Villa Collection skjulere

Tør du sætte dine planter i sjove skjulere?

De grønne planter har igennem de seneste år fået mere og mere plads i boligen og opmærksomhed i medierne, og vi ser både hængeplanter, plantehylder og gitre på væggen, hvor planterne får lov at kravle op eller hænger i små skjulere med kroge. Skal dine planter stå på bordet eller i vindueskarmen, er det også muligt at finde skjulere tilpasset enhver plante og enhver smag.

Villa Collection lancerer nu en skjuler til dig, der ikke er bange for at vise det sjove og skæve i indretningen. Abehovedet, der bærer et lille smil på læben, er en skjuler, der signalerer originalitet - den er iøjnefaldende og ret sjov.

Planter er fantastiske for stemningen i din bolig. Med deres friskhed og grønne personlighed er indendørsplanter blevet et musthave i boligindretningen, hvor de bidrager til en moderne og frisk stil præget af velvære, liv og nærvær.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023