Vinder af Designbaseprisen

Prisen blev overrakt søndag på Formland.

Foto: Tony Brøchner / MCH.

Sinnerup i Aarhus er årets vinder af Designbaseprisen!

Designbaseprisen 2019 blev søndag formiddag overrakt til den butik inden for design- og livsstilsbranchen i Danmark, der lige nu viser vejen; tænker nyt og ikke mindst tænker alle branchens kategorier ind i butikken. Fra design og livsstilsprodukter til glas, porcelæn og køkkenudstyr. Vinderen blev den 3600 kvm store, inspirerende, smukke og spændende Sinnerup på Sct. Clemens Torv i Aarhus. ”At besøge Sinnerup er en wow-oplevelse. Her inspireres kunderne, de føler sig godt tilpas, og så er der en fin synergi imellem den fysiske butik og webshoppen”, lød det under overrækkelsen og ligeledes:

”I butikken findes livsstilsprodukter og designelementer side om side med porcelænet, bestikket og køkkenudstyret i et velafbalanceret og nytænkende match.

I butikken har Sinnerup formået at skabe et oplevelsessted, hvor kunderne ikke bare kan få de produkter, de ønsker, men hvor de også kan få en kop kaffe i loungen, slappe af og nyde at være på shoppingtur.

Det er en butik skabt for kunderne; et sted, hvor kunderne kan inspireres, hvor de kan opleve de seneste nye tendenser, men også hvor der er lagt vægt på det folkelige og nære, og de 15 medarbejdere i butikken sætter en ære i at forene viden med god kundeservice.”

Sinnerup har været på en lang rejse siden etableringen i 1971. Konceptet er løbende justeret og tilpasset tidens krav. I dag er sortimentet i butikken et fint miks af mærkevarer og egne brands. Og dermed lever butikken fint op til den beslutning, man traf for to år siden om, at Sinnerup skulle være et brand. Det har ført mange ting med sig både i forhold til butikkernes layout, og i forhold til, hvad der kræves, hvis man vil være et brand.

”I butikken i Aarhus findes små boliguniverser, der udfolder sig i det lyse og smukke rum. Men Sinnerup er ikke ”bare” en flot fysisk butik. Webshoppen spiller flot op til butikkens udtryk, og der er en umiddelbar synergi imellem butikkens stil og atmosfære, og den stil, der skabes i webshoppen.”

Sinnerup har eksisteret i snart 50 år, og har i den tid bevæget sig fra at være en livsstilsbutik til at være et inspirerende livsstilsunivers.

Designbaseprisen uddeles i et samarbejde mellem erhvervsmagasinet Designbase og The Inspired Home Show i Chicago, og vinderen af Designbaseprisen vinder samtidig en nominering til den globale Gia Award, hvor verdens mest fremtrædende detailhandelseksperter udvælger verdens bedste detailbutikker. Vinderen af Designbaseprisen får foruden æren og designbaseskulpturen således også en rejse til Chicago til The Inspired Home Show og Gia Award uddelingen.

Artikler

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

28.09.2023|Designbase.dk

Helt enkelt

27.09.2023|Designbase.dk

Imm cologne melder om bunkevis af tilmeldinger

27.09.2023|Designbase.dk

Geometrisk blåzone

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023