Vinder af Designbaseprisen

Prisen blev overrakt søndag på Formland.

Foto: Tony Brøchner / MCH.

Sinnerup i Aarhus er årets vinder af Designbaseprisen!

Designbaseprisen 2019 blev søndag formiddag overrakt til den butik inden for design- og livsstilsbranchen i Danmark, der lige nu viser vejen; tænker nyt og ikke mindst tænker alle branchens kategorier ind i butikken. Fra design og livsstilsprodukter til glas, porcelæn og køkkenudstyr. Vinderen blev den 3600 kvm store, inspirerende, smukke og spændende Sinnerup på Sct. Clemens Torv i Aarhus. ”At besøge Sinnerup er en wow-oplevelse. Her inspireres kunderne, de føler sig godt tilpas, og så er der en fin synergi imellem den fysiske butik og webshoppen”, lød det under overrækkelsen og ligeledes:

”I butikken findes livsstilsprodukter og designelementer side om side med porcelænet, bestikket og køkkenudstyret i et velafbalanceret og nytænkende match.

I butikken har Sinnerup formået at skabe et oplevelsessted, hvor kunderne ikke bare kan få de produkter, de ønsker, men hvor de også kan få en kop kaffe i loungen, slappe af og nyde at være på shoppingtur.

Det er en butik skabt for kunderne; et sted, hvor kunderne kan inspireres, hvor de kan opleve de seneste nye tendenser, men også hvor der er lagt vægt på det folkelige og nære, og de 15 medarbejdere i butikken sætter en ære i at forene viden med god kundeservice.”

Sinnerup har været på en lang rejse siden etableringen i 1971. Konceptet er løbende justeret og tilpasset tidens krav. I dag er sortimentet i butikken et fint miks af mærkevarer og egne brands. Og dermed lever butikken fint op til den beslutning, man traf for to år siden om, at Sinnerup skulle være et brand. Det har ført mange ting med sig både i forhold til butikkernes layout, og i forhold til, hvad der kræves, hvis man vil være et brand.

”I butikken i Aarhus findes små boliguniverser, der udfolder sig i det lyse og smukke rum. Men Sinnerup er ikke ”bare” en flot fysisk butik. Webshoppen spiller flot op til butikkens udtryk, og der er en umiddelbar synergi imellem butikkens stil og atmosfære, og den stil, der skabes i webshoppen.”

Sinnerup har eksisteret i snart 50 år, og har i den tid bevæget sig fra at være en livsstilsbutik til at være et inspirerende livsstilsunivers.

Designbaseprisen uddeles i et samarbejde mellem erhvervsmagasinet Designbase og The Inspired Home Show i Chicago, og vinderen af Designbaseprisen vinder samtidig en nominering til den globale Gia Award, hvor verdens mest fremtrædende detailhandelseksperter udvælger verdens bedste detailbutikker. Vinderen af Designbaseprisen får foruden æren og designbaseskulpturen således også en rejse til Chicago til The Inspired Home Show og Gia Award uddelingen.

Relateret indhold

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

03.06.2024Designbase.dk

Sygdom i forbindelse med ferie: Disse regler gælder

31.05.2024Treyd AB

Sponseret

6 måder du kan drage fordel af at bruge Treyd til at finansiere leverandørfakturaer

31.05.2024Designbase.dk

Spar penge: Sådan forhandles en lavere pris på betalingskortaftalen

30.05.2024Designbase.dk

Ny strategi skal styrke væksten i hele landet

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023