Vintagelook med moderne kant fra Lyngby Glas

Med serien Palermo præsenterer Lyngby Glas et vidunderligt vintagelook med moderne kant.

Faktisk har de smukke kvalitetsglas i serien ikke bare kant – men guldkant. Det gælder alle Palermos fire varianter, fra gin & tonic-glas og tumbler til vin- og cocktailglas.

Palermo kaldes Siciliens kulturelle hovedstad, og Palermo-serien fra Lyngby Glas oser da også af både stil og elegance. Et raffineret, riflet design med diskret guldkant giver glassene det udsøgte vintagelook, der samtidig præcist udtrykker tidens trends. Alle glassene har desuden flotte bløde og kurvede former, som understreger det smagfulde udtryk. 

De brølende tyvere

Den elegante nyhed fra Lyngby Glas bringer i kraft af sit eksklusive vintageudtryk tankerne tilbage på de såkaldt brølende 1920’ere, hvor fest, farver, kreativitet og optimisme stod øverst på dagsordenen. Og med de fire flotte Palermo-varianter har brandet skabt et smukt udgangspunkt for at fortsætte festen i 2020’erne.

Det er ikke afgørende, om der er tale om sodavandsfest eller en vinsmagning. For uanset om et Palermo-glas fyldes med vin, vand eller vodka, reflekterer de fine facetter lyset og glassets indhold på smukkeste vis.

Et glas med mange muligheder

Det enkelte glas kan naturligvis bruges til lidt af hvert, men især Palermos udgave af cocktailglasset har mange anvendelsesmuligheder – fra servering af diverse cocktails og drinks til anretning af aftenens dessert.

Hele serien rummer Palermo Gold Tumbler på 35 cl, Palermo Gold Vinglas på 30 cl, Palermo Gold Gin & tonicglas på 65 cl og endelig Palermo Gold Cocktailglas på 31,5 cl. Alle varianter fås i sæt med 4 stk. – der helt sikkert vil give den næste fest kant.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023