Wally er lavet med omtanke

Hvalrosser er lette at genkende på deres stødtænder. Engang blev de jagtet for disse stødtænder, så mange af hvalrosserne forsvandt. I dag bliver der heldigvis gjort meget for at passe på bestanden, men hvalrossen er stadig en såkaldt sårbar art.

Wally kan du dog trygt pynte op med. Chresten Sommers figur er en kærlig hyldest til dette særprægede dyr, der viser, at stødtænderne – her lavet i ahorn – er flottest, når de sidder på dyret.

Med lanceringen af Wally har vi også indgået et særligt samarbejde med WWF. For hver solgt Wally donerer vi 15 kr. til organisationen, der arbejder aktivt for at beskytte verdens bestande af hvalrosser. Og så er Wally lavet af FSC-mærket træ. Det betyder, at vi kun har brugt træ til Wally, som lever op til FSC's strenge krav for bæredygtig skovdrift, så der både bliver passet på skoven og skovarbejderne.

Wally er en del af vores arktiske familie
Wally er designet af Chresten Sommer, der står bag flere af vores populære træfigurer. Chresten Sommer er utroligt dygtig til med få, velvalgte detaljer at give sine figurer et charmerende og naturtro udtryk – med Wally viser han endnu en gang sin unikke evne til dette.

De flotte stødtænder, snuden og folderne på ryggen er med til at gøre Wally til sin helt egen. Alligevel har Wally også sine slægtninge i vores sortiment, Hunsæl og Babysæl, og de ser simpelthen så søde ud, hvis du stiller dem op ved siden af hinanden. Og i 2022 udvider vi familien med Ross, Wallys unge.

Tilsammen udgør Wally, Ross, Hunsæl og Babysæl en lille arktisk familie i vores store familie af trædyr.

20.03.2023Spring Copenhagen

Sponseret

Keramik – og hvad du skal vide om det

05.08.2022Spring Copenhagen

Sponseret

Sådan vedligeholder du dine træfigurer

17.01.2022Spring Copenhagen

Sponseret

Med Diplo på menuen

30.11.2021Spring Copenhagen

Sponseret

Wally er lavet med omtanke

25.08.2021Spring Copenhagen

Sponseret

Faith

12.02.2021Spring Copenhagen

Sponseret

Expressions Love spreder kærlighed

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023