Witt Hvidevarer A/S har fået en BJØRN i sortiment

Også kendt under sloganet: ”STRONG AS A BEAR” – nærmere betegnet røremaskinen over alle røremaskiner: Varimixer TEDDY 5L.

Foto: Witt Hvidevarer A/S

23.11.2023

Sponseret

Mette Jakobsen, Witt

Witt Hvidevarer A/S har indgået aftale med Varimixer omkring produktions- og salgsrettigheder af Varimixer TEDDY 5L, som fremadrettet også lanceres i nye farver og med ny overfladestruktur under navnet: Witt Varimixer TEDDY. 

Den unge danske mekaniker Palle Hoff Wodschow grundlagde virksomheden i 1915, der senere blev verdenskendt for at være ”STRONG AS A BEAR”. Først handlede det om røremaskiner til professionelle – i dag tilbydes de populære røremaskiner både til professionelle samt til privatforbrugerne. Maskinerne, der er kendetegnede ved styrke og ekspertise, har fortsat bjørnen som varemærke og symbol for mere end 100 års dansk håndværk, kvalitet og banebrydende design og funktion.

Den populære Varimixer TEDDY 5L blev lanceret for 20 år siden, og gennem de seneste 10 år er salget af røremaskinen steget markant. Privatforbrugerne har i den grad har fået øjnene op for den kraftfulde maskine, der er udstyret med en specialudviklet, kraftfuld motor, som i modsætning til de fleste andre, små røremaskiner også er i stand til at blande tunge og seje ingredienser ved helt lave hastigheder.

”Vi glæder os utrolig meget over partnerskabet med Varimixer samt at have fået ”bjørnen” TEDDY ind i vores sortiment. Jeg ser et stort potentiale og et perfekt match med bl.a. vores Witt Pizza-ovne”, siger Claus Tange, Managing Director, Witt Hvidevarer A/S. 

Witt Hvidevarer A/S, der i dag distribuerer og udvikler kvalitetsprodukter til hele verden har det netværk, der skal til for at sikre fortsat vækst og succes med den populære røremaskine. Witt Varimixer TEDDY vil fortsat blive solgt til HoReCa samt retail. 

Derudover vil Witt Hvidevarer A/S og Varimixer investere i yderligere produktudvikling af TEDDY, som vil komme såvel de professionelle som de private kunder til gode.

“Witt Varimixer TEDDY er designet til årtier med hårdt arbejde, dag efter dag. Den er ganske enkelt den bedste, stærkeste og mest kraftfulde røremaskine til hjemmet”, afslutter Claus Tange.

--

Link til highres billeder: https://we.tl/t-dWZIykTGdg 

--

Læs mere her: https://www.witt.dk/nyheder-presse

--

For yderligere information:

Claus Tange 

Managing Director - Witt

claust@witt.dk

Foto: Witt Hvidevarer A/S

Foto: Witt Hvidevarer A/S

Foto: Witt Hvidevarer A/S

Foto: Witt Hvidevarer A/S

Mere fra...

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023