Witt investerer i voksende kaffekategori

Witt A/S erhverver sig aktiemajoriteten i exs nordic a/s

14.02.2023

Sponseret

Witt A/S

Distribution af kvalitetsbrands har de to virksomheder til fælles. Samt ønsket om at steppe et gear op. Witt vil styrke sin position i ’Specialty Coffee’ segmentet, og exs nordic ønsker at få deres premium produkter ud på endnu flere hylder.

exs nordic a/s er et familiedrevet brandhouse, der distribuerer et bredt udvalg af highend gastro- og kaffeudstyr til de skandinaviske lande. I sortimentet indgår bl.a. nogle af verdens bedste kaffebrands, som La Marzocco Home, Rocket Espresso, Comandante, Eureka, Acaia, Loveramics – og inden for køkkenmaskiner: den ultimative sværvægter, Varimixer Teddy (forhenværende Bjørn). exs nordic har base i København med eget kafferisteri, showroom og kaffebar, Yellow Bird Coffee.

Witt A/S, der distribuerer og udvikler kvalitetsprodukter til hele Norden, UK, Irland, Baltikum og Benelux-landene, er de seneste år blevet en betydelig spiller inden for Third Wave Coffee - ikke mindst i kraft af de populære, testvindende Sage espressomaskiner. Nu får Witt tilmed en oplagt mulighed for at producere og levere deres eget premium kaffe, så de bedste maskiner kan få de bedste bønner. Med investeringen i exs nordic stepper Witt op på både viden og kompetencer inden for Specialty Coffee segmentet.

En stærk konstellation

exs nordic fortsætter som selvstændig virksomhed med Witt som partner i kulissen. Morten Hou Østergaard, Managing Director, exs nordic forklarer: ”Med Witts stærke set up inden for distribution, logistik og marketing i ryggen får exs nordic mulighed for at nå bredere ud med alle vores produkter.”

”I exs nordic har vi fået en attraktiv brandportefølje ombord, som forstærker Witts position i kaffesegmentet – og vi glæder os helt enormt til at få skubbet endnu mere top kaffegrej ud til flere kaffenørder,” fortæller Kasper Witt, Business Development & Investment Director hos Witt.  

For yderligere informationer:

Kasper Witt

Business Development & Investment Director, Witt - kw@witt.dk

Claus Tange

Managing Director, Witt - claust@witt.dk

Morten Hou Østergaard

Managing Director, exs nordic - morten@exsnordic.com

Mere fra...

23.11.2023Witt A/S

Sponseret

Witt Hvidevarer A/S har fået en BJØRN i sortiment

21.11.2023Witt A/S

Sponseret

iRobot ER #1 inden for effektive moppeløsninger

15.11.2023Witt A/S

Sponseret

SUV-elcyklen - Din alsidige superkraft

30.10.2023Witt A/S

Sponseret

Kør smartere, kør grønnere: Mød Ninebot eKickScooter E2 Pro D

11.10.2023Witt A/S

Sponseret

GRØN, GRØNNERE LIV med Segway-Ninebot og alpro PLANTGURT

06.10.2023Witt A/S

Sponseret

Kaffegear i topklasse til aarhusianerne

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023